Δεν ανταποκρίνεται η τεχνική υπηρεσία του δήμου στα αιτήματα γονέων για τα προβλήματα στα σχολεία

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η υποχρηματοδότηση της εκπαίδευσης από την πολιτεία αποδεικνύεται καθημερινά όχι μόνον από την ανεπαρκή και μη έγκαιρη στελέχωσή της με εκπαιδευτικούς, αλλά και από τις απαξιωμένες και κάποιες φορές επικίνδυνες κτιριακές υποδομές.
Το τελευταίο διάστημα η ΕΛΜΕ Καβάλας έγινε αποδέκτης παραπόνων από γονείς και εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας και την αδυναμία ανταπόκρισης της σχολικής επιτροπής στα αιτήματά τους. Αιτήματα που σχετίζονται με τη μη έγκαιρη αντιμετώπιση καταστροφών των σχολικών κτιρίων, αλλά και κακοτεχνιών που απειλούν την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καβάλας απευθύνει ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμο Καβάλας και ζητά απάντηση στο παρακάτω ερώτημα: Για ποιους λόγους οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου δεν ανταποκρίνονται ή δεν ανταποκρίνονται έγκαιρα στα σχετικά αιτήματα των σχολικών μονάδων; Το ερώτημα εκφράζει την ανησυχία των εκπαιδευτικών για την ασφάλεια και την υγεία όλης της σχολικής κοινότητας.
Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καβάλας
η Πρόεδρος ο Γ. Γραμματέας
Ελένη Σακαλή Παναγιώτης Τσολάκης

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα