Εκτεθειμένο το σωματείο εργαζομένων του δήμου που σιωπά πάνω από μια εβδομάδα για το περιστατικό στην τεχνική υπηρεσία

Ένα είναι γεγονός ότι κανείς δεν καταστενοχωρέθηκε που έφυγαν οι εικοσιδύο από το ΣΥΡΙΖΑ της Καβάλας. Μάλιστα κάποιοι γελούσαν με τα όσα έγραψαν στο δελτίο τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα.

@ Βλέπω ότι ο Βασίλης Τραιφόρος δεν ακολούθησε του 22 προς την “ΝΕΑ Αριστερά” και προς το παρόν παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον Κασσελάκη. Εκτός και αν έχει φύγει και δεν το έμαθα.

@ Καθημερινά διαπιστώνω διαβάζοντας αυτά που γράφουν νέοι και ηλικιωμένοι στο Fb ότι δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα από την λειτουργία του δήμου. Έτσι αποφαίνονται για προβλήματα για τα οποία δεν είναι υπεύθυνος ο δήμος και άλλοτε που είναι τα χρεώνουν σε κρατικές υπηρεσίες. Έτσι δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και συμβάλουν με την άγνοια τους στην παραπληροφόρηση.

@ Φαίνεται ότι το σωματείο των εργαζομένων του δήμου Καβάλας δεν ενδιαφέρεται να πάρει δημόσια θέση για το περιστατικό της μηχανικού του δήμου με τον Μητροπολίτη την περασμένη εβδομάδα που ο Σεβασμιότατος επιτέθηκε λεκτικά στην υπεύθυνη υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας.

@ Άκουσα μάλιστα ότι έχει ενοχλήσει αρκετούς εργαζόμενους στο δήμο η στάση του σωματείου και σκέφτονται να διαγραφούν από την δύναμη του. Αν αυτό δεν ενοχλεί τον πρόεδρο του σωματείου τον κ. Γιαμαλίδη τότε ότι και να γράψω δεν έχει σημασία.

@ Όμως δεν μπορώ να αποφύγω το σχόλιο ότι ο κ. Γιαμαλίδης έχει ταυτιστεί με τη διοίκηση του δήμου και δεν καλύπτει τις συνδικαλιστικές υποχρεώσεις κάτι που σίγουρα ενοχλεί τους συναδέλφους του. Ο κ. Γιαμαλίδης παρενέβη πυροσβεστικά όταν είχαν δημιουργηθεί τα προβλήματα με τους εργαζόμενους της καθαριότητας και αντί να καταγγείλει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στο αμαξοστάσιο προσπάθησε να λειάνει τις γωνίες.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα