Δεν είχε κόσμο η πίτα της ΝΔ και οι πνευματικές αναζητήσεις της κ. Αργυρίου

Δεν είχε πολύ κόσμο στην κοπή της βασιλόπιτας της ΝΔ προχθές στο “Λούσυ”. Φαίνεται ότι ο κόσμος άρχισε να αποστασιοποιείται από το κόμμα της ΝΔ, τουλάχιστον σε επίπεδο νομού και αυτό δεν είναι καλό για τις Ευρωεκλογές.
@ Απουσίαζαν όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι του Μέτιου όπως και αυτοί που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του. Αυτό φυσικά κάτι δείχνει.
@ Αντίθετα παραβρέθηκαν όσοι κατέβηκαν με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη όπως και ο ίδιος ο περιφερειάρχης.
@ Περιμένω ακόμη τον αντιδήμαρχο επί διοικητικών θεμάτων του δήμου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη να πει δημόσια τι του απάντησε το υπουργείο για την αποζημίωση των 180 ευρώ για να καλύψει τα αεροπορικά εισιτήρια της Στέλλας Αργυρίου από την Αθήνα προς την Καβάλα με επιστροφή.
@ Δεν νομίζω ότι η εκδήλωση που οργάνωσε η κ. Αργυρίου προχθές μπορεί να την άφησε ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της. Είναι δυνατόν να οργάνωσε μια πολύ απλή εκδήλωση κάπου είκοσι ατόμων με πενιχρά αποτελέσματα και με την ίδια να καταθέτει μια αόριστη άποψη περί συνεδριακού τουρισμού;
@ Για να μη νομίζετε ότι έχω κάτι μαζί της δημοσιεύω αυτά που ανάρτησε το γραφείο τύπου του δήμου στην επίσημη σελίδα του δήμου στο fb και πέστε μου ότι έχω άδικο.
@ “Η δημιουργικότητα και η επιστήμη αποτελούν ισχυρά εργαλεία για την ανάπτυξη της κρίσιμης σκέψης και την προώθηση της καινοτομίας. Στόχος μας να εστιάςουμε στην ανάπτυξη και ενίσχυση του δημιουργικού τομέα και των επιστημονικών δραστηριοτήτων της πόλης ως πηγή ανάπτυξης και οικονομικής αναζωογόνησης. Να προωθήσουμε τον συνεδριακό τουρισμό, να δημιουργήσουμε
προγράμματα που ενθαρρύνουν τη συνεργασία μεταξύ επιστημόνων, επιχειρήσεων και πολιτιστικών οργανώσεων, προσφέροντας έτσι νέες δυνατότητες απασχόλησης και ανάπτυξης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Παράλληλα, να προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε την πρόσβαση σε χρηματοδοτικά μέσα και υποστήριξη, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ επιμελητηρίων, του Δήμου και του επιστημονικού δυναμικού της πόλης”.
@ Έρχομαι λοιπόν και σας ρωτώ βλέπετε κανένα συγκεκριμένο σχέδιο προς υλοποίηση ή λόγια μόνο του αέρα; Οργάνωσε η Αργυρίου μια εκδήλωση χωρίς να έχει στα χέρια της στοιχεία που να της επιτρέπουν να κάνει σοβαρές προτάσεις. Όμως ο στόχος της δεν ήταν να τρέξει μαζί με τους άλλους επιστήμονες που
μάζεψε κάτι συγκεκριμένο παρά μόνο να βγει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και να δείξει ότι είναι ικανότερη από την Βακιρτζή την οποία δεν την είδα να παρακολούθησε τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Προφανώς δεν είναι επιστήμων.
@ Αυτό που δεν έκανε το επιμελητήριο και ο εμπορικός σύλλογος το έπραξε η ομοσπονδία καταθέτοντας προσφυγή στην αποκεντρωμένη για τα υπέρογκα δημοτικά τέλη που ψήφισε η πλειοψηφία του δημοτικού
συμβουλίου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα