Και εμμονή με την Καλαμίτσα συνεχίζεται όταν οι Μπαχαλάκιδες της ΣΤΕΓΗΣ άρχισαν να βγάζουν νύχια

Δεν γνωρίζω πως αντιλαμβάνονται εκεί στο Άσπρο κτήριο τις παρεμβάσεις που πρέπει να κάνουν αλλά ασχολούνται με πράγματα που δεν είναι στη δική του σφαίρα ευθύνης όπως τον Μύλο στις Κρηνίδες και την ακτή της Καλαμίτσας. Και στις δύο περιπτώσεις κάνουν έργα στο όνομα της αποκατάστασης των κτηρίων πληρώνοντας τα από το ταμείο του δήμου που βογκά.
@ Για ποιον λόγο δεν πληρώνει τον καθαρισμό του Μύλου των Κρηνίδων η τράπεζα που τον έχει από κατάσχεση και πρέπει να πληρώσει ο δήμος τις συγκεκριμένες εργασίες; Επίσης γιατί ξεκίνησε για ακόμη μια φορά έργα αποκατάστασης των κτηρίων στην ακτή της Καλαμίτσας ο δήμος και όχι η ΕΤΑΔ που λέει ο Μουριάδη ότι της ανήκει η ακτή; Μετά πως να μείνουν χρήματα στο ταμείο του δήμου;
@ Φαίνεται ότι ο κ. Μαρκόπουλος ακόμη δεν έχει αποφασίσει πότε θα κάνει την ευρεία σύσκεψη φορέων πριν έρθει η Άνοιξη στο γραφείο του ώστε να δημιουργηθεί ένα μέτωπο που θα ενημερώσει το ΣΑΣ για τα χειμερινά δρομολόγια των φερυ μποτ από Καβάλα για Πρίνο. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει η ανάγκη να αυξηθούν αφού οι ναυτιλιακές εταιρείες θα το κάνουν από μόνες τους ενόψει της άνοιξης και του καλοκαιριού.
@ Άντε βρέθηκε και μια θέση έμμισθη για τον Τσαλταμπασίδη που τόσο πολύ έψαχνε από το 2019 που κέρδισε τις εκλογές η ΝΔ.
@ Έκανε μια πρόταση προς τον δήμαρχο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαράλαμπος Χρυσανίδης να ζητήσει δεν ξέρω από ποίον να δημιουργηθεί ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Καβάλα.
Τόσο λίγο ήθελε ο Χρίστος Ποτόλιας για να αρπαχτεί και ξεδίπλωσε τις αριστερές φιλοσοφίες του λέτε και υπάρχει περίπτωση νάρθει κάποιο πανεπιστήμιο ιδιωτικό στην Καβάλα και άρχισε να τραγουδάει το γνωστό τραγουδάκι για τη δημοσία εκπαίδευση. Τελικά, σε κουβέντες να βρίσκονται οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης για να τους πιστέψει ο κόσμος ότι κάτι θέλουν να πετύχουν καλό για την Καβάλα.
@ Όποιοι δεν μπορούν να απαντήσουν στις αλήθειες που γράφω, γράφουν ότι λέω ψέματα. Όπως μια κυρία η οποία ήταν από τους πρωταγωνιστές στο να παραμείνει η ΣΤΕΓΗ στο κτήριο που βρίσκεται σήμερα και μαζί με τους άλλους Μπαχαλάκιδες ξεσηκώθηκε κατά την ιδιοκτήτριας του χώρου Μητρόπολης γιατί έτσι υπερασπιζόταν τον ιστορικό πολιτισμό του χώρου.
@ Φυσικά δεν μας είπε αν στο πλούσιο λεξιλόγιο της εντάσσεται και η λέξη ΟΥΣΤ με την οποία έλουσαν τον πρώην πρόεδρο της ΣΤΕΓΗΣ Καμπερίδη.
@ Προφανώς για την κυρία ισχύει ότι βγαίνει από το στόμα των Μπαχαλάκιδων είναι ευωδιαστό άσχετα αν βρωμάει σαν βόθρος. Θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτά που σχολιάζω δεν τα βγάζω από το στομάχι μου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα