Δεν τον αφήνει τον Πασχαλίδη ο πνευματικός από το Άγιο Όρος να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια!

4 χρόνια τους δουλεύει ο Μουριάδης τους κατοίκους της συνοικίας της Παναγίας με τις ψευτιές του και συγκεκριμένα ότι θα εφαρμόσει ένα κανονισμό στάθμευσης χωρίς ακόμη να τα έχει κατάφερει. Αυτή την φορά προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα το οποίο είχε συζητηθεί πέρσι στο δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν επεκτάθηκε και στο χώρο της εκπαίδευσης. Δάσκαλοι και καθηγητές που εργάζονται στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Παναγία δεν υπήρξε μέριμνα γι ́ αυτούς και δικαιολογημένα διαμαρτύρονται αφού δεν μπορούν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους τις ώρες που βρίσκονται στα σχολεία τους. Τώρα θα πρέπει να παρθεί μια νέα απόφαση ώστε να συμπεριλαμβάνει και αυτούς. 4 χρόνια και μια σωστή δουλειά δεν μπόρεσαν να κάνουν.
@ Ξέρω, ξέρω έλλειπε ο δήμαρχος στην Αθήνα από την περασμένη Τετάρτη για να πάει στην ΕΤΑΔ, για να πιέσει την νέα διευθύνουσα σύμβουλο για να προχωρήσει τη συμφωνία με την ακτή της Καλαμίτσας. Στο ίδιο έργο θεατές και δεν ξέρω για πόσο ακόμη.
@ Όσοι έρχονται από την Αθήνα ως επισκέπτες στην Καβάλα με ορισμό από τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ έχουν σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα. Επίσκεψη στο νοσοκομείο, συνέντευξη στα ΜΜΕ της Καβάλας και συναντήσεις με τους απολυμένους από τα πετρέλαια και την ΒΦΛ. Άντε και να κόψουν και καμιά πίτα μέρες που είναι.
@ Χθες έκοψε την πίτα του το ΠΑΣΟΚ στο ρουφ γκάρντεν του “Γαλαξία” με καλεσμένο από την Αθήνα τον Ανδρέα Σπυρόπουλο το γραμματέα του κόμματος. Απουσίαζε ο Μουριάδης με το Σιμιτσή ενώ παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Μιχαλάκης, Σταυρίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Απόστολος Χρόνης και ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Λάκης Γρανάς.
@ Όπως μαθαίνω ο κυβερνητικός βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης είναι μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ που δεν θα ψηφίσουν τον νόμο για τους γάμους για τα ομόφυλα ζευγάρια όχι γιατί ανήκουν σε κάποια εσωκομματική αντιπολιτευτική ομάδα αλλά γιατί του το ξεκαθάρισε ο πνευματικός του από το Άγιο Όρος
ότι αν θα ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο να τον ξεχάσει. Τόσο απλά.
@ Δεν ξέρω τι θα κάνει η Αγγελική Δεληκάρη και αν θα το ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αφού είναι διχασμένη στο αν θα πρέπει να ακολουθήσει τις θέσεις της εκκλησίας ή να κάνει τα κέφια του Μητσοτάκη που αυτός την έφερε στην πολιτική ζωή του τόπου.
@ Νομίζω ότι οι άλλοι δύο βουλευτές Λαζαρίδης και Παναγιωτόπουλος θα το ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομοφύλων ζευγαριών όπως το ξεκαθάρισε ο πρώτος Μακάριος Λαζαρίδης ενώ δεν υπάρχει κάποια δημόσια δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.
@ Όπως και νάχει σύντομα θα ξέρουμε τι θα κάνουν αφού προβλέπεται νάρθει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο 12 ή 13 Φεβρουαρίου στην Βουλή για να ψηφιστεί.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα