Δεύτερη ήττα Μουριάδη Η διοίκηση του δήμου παραδέχεται την πλαστογραφία και ανακαλεί τον διορισμό του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ

« Ανάκληση της υπ’άριθμ. 465/2019 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ως προς το σκέλος Ε και λήψη νέας περί ορισμού Προέδρου και μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Καβάλας».
@ Το παραπάνω είναι το εικοστό τρίτο θέμα της ημερησίας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα. Αν δεν έχετε καταλάβει γιατί ανακαλεί η διοίκηση του δήμου τη συγκεκριμένη απόφαση να σας πω ότι πρόκειται για την πλαστογραφία που φώναζε η Νατάσα Ιωσηφίδου ότι έγινε στον διορισμό του διοικητικού συμβούλιου της ΔΕΥΑΚ ως προς τα δύο μέλη με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και στη συνέχεια τα άλλαξαν αυθαίρετα. Με την ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης η διοίκηση του δήμου παραδέχεται ότι επέμενε λανθασμένα σε κάτι παρανομώντας και ψευδώμενη εν γνώσει της. Φυσικά μη θυμηθώ τι δικαιολογίες είχε βρει να πει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο παρανόμως διορισμένος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος.
@ Εδώ να πω ότι για ακόμη μια φορά η αντιπολίτευση έκανε κιμά της μούρη της διοίκησης η οποία αδιαφορούσε για την νομιμότητα την οποία έρχεται τώρα να την εφαρμόσει. Αυτό φυσικά δεν την απαλλάσσει από την παράνομη πράξη της για την οποία δεν είμαι σίγουρος ότι θα της κάνει την χάρη η Ιωσηφίδου να ξεφύγουν χωρίς να βρέξουν τα ποδαράκια τους.
@ Επίσης αυτό που έχω να πω στον πρόεδρο που δεν ήτανε πρόεδρος Απόστολο Χρόνη είναι ότι όλο αυτό το διάστημα που συνεδρίαζε και αποφάσιζε εύχομαι όχι για οικονομικά θέματα θα πρέπει όλες τις αποφάσεις να τις ανακαλέσει και να τις πάρει από την αρχή. Αν όμως έχει προχωρήσει σε οικονομικές κινήσεις που δεν μπορούν να ανακληθούν τότε να γνωρίζει ότι τα χρήματα όλων των πράξεων θα βεβαιωθούν στο ΑΦΜ του στην εφορεία.
@ Γίνεται αντιληπτό λοιπόν ότι η διοίκηση Μουριάδη λειτουργεί επιπόλαια αλλά αυτή η επιπολαιότητα έχει και ουρές και οι ουρές μπορούν να την οδηγήσουν στις δικαστικές αίθουσες.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα