ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Γέφυρες φιλίας με πεσκέσια στήνουν οι μειονοτικοί της Θράκης με τους αδελφούς …λαθρομετανάστες

Please select a featured image for your post

Η είδηση ότι ένα φορτηγό ψυγείο γεμάτο με σφάγια αρνιά προερχόμενα από μειονοτικό μουσουλμανικό σύλλογο της Ξάνθης είχε σαν αποδέκτες τους μετανάστες και πρόσφυγες που διαμένουν στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην Καβάλα, στις δύο δομές φιλοξενίας εγείρει πολλά και καίρια βασανιστικά ερωτήματα.

Για κάποιον που παρακολουθεί τις εξελίξεις και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην περιφέρεια, είναι εύκολο να συμπεράνει ότι τα πεσκέσια δεν έχουν και ανθρωπιστικό μόνο χαρακτήρα αλλά αποτελούν και μια γέφυρα …φιλίας και αδελφοσύνης μεταξύ των μουσουλμάνων της Θράκης με τους αδελφούς μουσουλμάνους που σε λίγο καιρό θα ξεφύγουν με νομότυπες διαδικασίες από τα στενά όρια της δομής φιλοξενίας και θα θελήσουν ελεύθεροι πια να εγκατασταθούν στην περιοχή μας, ίσως και μόνιμα!

Κάντο όπως τους Πομάκους και τους Ρομά!

Η καλά οργανωμένη επιχείρηση μουσουλμανοποίησης ή ισχυροποίησης του μουσουλμανισμού στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης είναι παλιά υπόθεση.

Οι Πομάκοι με πολιορκητικό κριό την θρησκεία ισλαμοποιήθηκαν και όταν άνοιξε η μπάρα και ξεκίνησε από το 1987 η ελεύθερη διακίνηση στην περιοχή είδαμε να σηκώνεται η κουρτίνα και να αντικρίζουμε χωριά γεμάτα τζαμιά τα οποία μεγάλωσαν και έγιναν προπύργια ενώ όλος ο Πομακικός πληθυσμός ασπάστηκε το Ισλάμ στην ορεινή Ξάνθη και την Ροδόπη!

Η επόμενη φάση ήταν η μουσουλμανοποίηση των Ρομά και άλλων φυλών που ήταν διασκορπισμένες στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, του Σουφλίου, του Διδυμοτείχου και της πεδινής Ξάνθης.

Με τις δύο αυτές κινήσεις που προφανώς έχουν τις ευλογίες του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και μέσω συλλόγων της μειονότητας της Θράκης και όχι μόνο εξασφάλισαν μια πολύ ουσιαστική εκλογική μάζα στη Θράκη η οποία μπορεί και μενιπουλάρει τις εκλογικές διαδικασίες οποιασδήποτε μορφής από τις διοικήσεις φορέων μέχρι την τοπική αυτοδιοίκηση και το Κοινοβούλιο!

Οι Δαναοί ξέρουν γιατί στέλνουν πεσκέσια!

Το φορτηγό που ξεφόρτωσε τα αρνιά που ήταν πεσκέσι από τους αδελφούς μουσουλμάνους της Ξάνθης, δεν είναι μια τυχαία κίνηση.

Η ύπαρξη δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι σε Καβάλα και Δράμα, αλλά και σε νομούς που συνορεύουν με κράτη που έχουν μουσουλμάνους πολίτες (Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία) δημιουργούν τις προϋποθέσεις για το μουσουλμανικό Βαλκανικό τόξο της πολιτικής Νταβούτογλου με απρόβλεπτες συνέπειες στα εθνικά μας θέματα.

Θα έπρεπε οι εγκέφαλοι των Αθηνών να γνώριζαν ότι το σύνορο που λέγεται Στρυμόνας θα έπρεπε να είναι η κόκκινη γραμμή που θα χαλούσε την συνέχεια αυτού του τόξου, εκτός εάν όλα γίνονται εν γνώσει των …φυλάκων!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα