Λάθος Προμούσα η αποδοχή 10. 000 ευρώ από τον ΤΑΡ για έργο που θα μπορούσε να το κάνει ο δήμος

Δεν είναι εύκολο να κάνει κάνεις τον πολιτικό. Πρέπει μα σκέφτεται κάθε του κίνηση γιατί ότι κάνει μπορεί να το βρει μπροστά του. Αναφέρομαι στην περίπτωση του νέου δημοτικού συμβούλου της παράταξης της Δήμητρας Τσανάκα τον Γιάννη Προμούσα που δέχθηκε τα χρήματα από τον ΤΑΡ με την μεσολάβηση του Μακάριου Λαζαρίδη για να γίνει ένα έργο κοντά στις 10.000 ευρώ στον δρόμο του νερού. Ως πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου των Κορυφών ο κ. Προμούσας θα μπορούσε να ζητήσει ότι ήθελε όμως όταν έχει και την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου πρέπει να τα είχε ζυγίσει αλλιώς τα πράγματα θα βρίσκει μπροστά του.
@ Πρώτον δεν μας λέει αν απευθύνθηκε στον δήμο για το συγκεκριμένο έργο και επειδή δεν ανταποκρίθηκε ο δήμος είπε να πάει στον ΤΑΡ. Δεύτερον ως δημοτικός σύμβουλος μπορεί να βρεθεί μπροστά σε κάποιο πρόβλημα της κοινωνίας με τον ΤΑΡ τότε αναρωτιέμαι τι θα βαραίνει περισσότερο στην κρίση του προκειμένου να ψηφίσει; Και ένα θέμα που θάρθει είναι ποια ασφάλεια παρέχει στους κατοίκους όλων των χωριών που περνά παράλληλα ο αγωγός μέσα από τα τενάγη των Φιλίππων.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα