Διαφαινόμενη αλαζονεία από την πρώτη μέρα Βακιρτζή και Τσιτσιλικάκη

Η αλαζονεία της νέας διοίκησης Μουριάδη έχει καταγραφεί από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε την εξουσία με δύο συνεντεύξεις αντιδημάρχων της Έλσα Βακιρτζή και του Χρίστου Τσιτσιλικάκη.
@ Συγκεκριμένα η κ. Βακιρτζή σε συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό είπε ότι “Οι άνθρωποι που θα αρνούνται προτεινόμενες θέσεις εργασίας, θα αποκλείονται από τις ωφέλειες των κοινωνικών υπηρεσιών” συμπληρώνοντας επίσης ότι “ πρώτιστος στόχος των κοινωνικών υπηρεσιών θα είναι η εξεύρεση εργασίας στους ανέργους ώστε να βιοπορίζονται αυτοί και οι οικογένειες τους”.
@ Όταν τα ακούει τα παραπάνω κάνεις, σχηματίζει την εικόνα ότι στον δήμο και συγκεκριμένα στο γραφείο της κ. Βακιρτζή μπορούν να απευθύνονται όλοι που αναζητούν εργασία και καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Αυτό ίσως είναι το λιγότερο, γιατί το πρόβλημα θα το έχει η ίδια και ο δήμαρχος που δεν θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα και αυτοί που τους ζητούσαν εργασία θα γίνουν οι χειρότεροι εχθροί τους αφού θα αισθάνονται ότι τους έχουν κοροϊδέψει.
@ Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Προφανώς με αυτή την πολιτική που θέλει να ασκήσει η κ. Βακιρτζή συμφωνεί και ο δήμαρχος και τον βάζει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) που είναι η αρμόδια κρατική υπηρεσία για αυτή τη δουλειά. Θα αντικαταστήσει αυτή την υπηρεσία η αντιδημαρχία
κοινωνικών υποθέσεων του δήμου; Επίσης όσοι λέμε τώρα θα προσφέρουν εργασία από τους ιδιώτες επιχειρηματίες θα παίρνουν κάτι ως αντάλλαγμα; Αν αυτά τα άτομα που θα τα βρίσκει εργασία η κ. Βακιρτζή δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων τι θα γίνεται θα τους κόβει τα επιδόματα και τις παροχές του κοινωνικού παντοπωλείου;
@ Καταλαβαίνει κανείς ότι έχει ξεφύγει πριν ακόμη αρχίσει η κ. Βακιρτζή και νομίζω ότι θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο μέλλον αφού η αλαζονεία της θα ανοίξει πολλές αντιπαραθέσεις με τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο.
@ Όσο για τις δηλώσεις του αντιδημάρχου της δημοτικής αστυνομίας ότι μέλημα του θα είναι η εφαρμογή του κανονισμού στάθμευσης στην Παναγία και η ελεγχόμενη στάθμευσης προφανώς κάτι δεν έχει καταλάβει καλά από τις ευθύνες που έχει η θέση που πήρε. Η Παναγία είναι όπως όλες οι άλλες συνοικίες σε όλο το δήμο και η κάθε μια έχει τα δικά της προβλήματα που χρήζουν λύσεων από το δήμο.
Όταν περιορίζει το έργο του στην συνοικία της Παναγίας καταλαβαίνουμε όλοι ότι ήρθε με συγκεκριμένη ατζέντα και πάνω σε αυτή θα δουλέψει. Φυσικά ξεχάστε την ελεγχόμενη στάθμευση, την δημιουργία νέων χώρων πάρκινγκ ή την απαλλαγεί του κέντρου της Καβάλας από το κυκλοφοριακό χάος.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα