“Επαναστάτησαν” οι Συριζαίοι της ΣΤΕΓΗΣ

Μερίδα του διοικητικού συμβουλίου της ΣΦΓΤ επηρεασμένο από την κομματική του τοποθέτηση εξέθεσε για δεύτερη φορά το σώμα. Η πρώτη ήταν όταν στο πρώτο δελτίο τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα αποδεχόταν την μετακίνηση του στο νέο χώρο ιδιοκτησίας και αυτός της Μητρόπολης και η δεύτερη τώρα που είδαν το φως τους και ζητούν συμφωνίες με την Μητρόπολη που εγώ τουλάχιστον νομίζω ότι δεν μπορούν να γίνουν.
@ Τι θέλει τώρα η πλειοψηφία της ΣΤΕΓΗΣ; Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα προχθές αναφέρει. “Το ΔΣ του ΣΦΓΤ Καβάλας με πλειοψηφία 6-5 (ΥΠΕΡ:Σταγγίδης -Μαδεμλή -Καλατζόπουλος -Κολτσακίδου -Μονογυιού -Ρακιτζής) (ΚΑΤΑ: Καμπουρίδης -Γιαννούλα -Καλλιανιώτη -Γκουλούση -Παπαδοπούλου) απαντώντας στις επικρίσεις που διατυπώνονται για τους χειρισμούς που έκανε μέχρι τώρα, διευκρινίζει πως διαπραγματεύτηκε την παραμονή του στην ιστορική του έδρα, αλλά όταν αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την πλευρά της Μητρόπολης αναγκάστηκε να συζητήσει και άλλες εναλλακτικές που του προτάθηκαν. Έτσι χωρίς να είναι ικανοποιημένο από την λύση που του προτάθηκε, αλλά με αίσθημα ευθύνης μπροστά στην πιθανότητα να μείνει άστεγος ο ΣΦΓΤ, αναγκάστηκε να αποδεχτεί την πρόταση της Μητρόπολης για μεταστέγαση στον χώρο ιδιοκτησίας της επί της Βενιζέλου.
Μετά όμως από το το απρόσμενα μεγάλο κύμα συμπαράστασης των παλαιών μελών του όσο και της τοπικής κοινωνίας, αποφασίζει ότι η σκοπούμενη μετεγκατάσταση της έδρας του στο προτεινόμενο από την Μητρόπολη κτήριο, εφόσον βεβαίως οι εργασίες σε αυτό ολοκληρωθούν, να έχει καθαρά προσωρινό
χαρακτήρα, με τελικό σκοπό την επιστροφή στην από έτους 1960 ιστορική “Στέγη” του, στο ισόγειο του κτηρίου της οδού Κύπρου που περιλαμβάνει φουαγιέ, θεατράκι, παρασκήνια και τουαλέτες, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες, τόσο στην Στέγη για την εξάλειψη των παλαιών και
γνωστών σε όλους προβλημάτων του χώρου, όσο και οι απαραίτητες δομικές εργασίες για τις επισκευές του υπόλοιπου κτηρίου προς χρήση της Μητρόπολης. Η θέση αυτή θεωρούμε ότι διασφαλίζει τόσο τις ανάγκες και το συμφέρον του Συνδέσμου που συμπίπτει με αυτό των πολιτών της Καβάλας, όσο και τις
ανάγκες και τα συμφέροντα της Μητρόπολης, εφόσον βεβαίως όλα αυτά επισφραγιστούν από έγγραφα, όπως συμφωνητικά παραχώρησης της χρήσης από την Μητρόπολη προς τον Σύνδεσμο”.
@ Δεν ξέρω που το είδαν οι έξη που ψήφισαν την νέα απόφαση το μεγάλο κύμα συμπαράστασης όταν είναι γνωστό πως κάποιοι πιέζοντας αφόρητα συναισθηματικά ακόμη και αυτούς που διαμένουν εκτός Καβάλας τους ανάγκασαν να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από το γνωστό κείμενο της διαμαρτυρίας.
Φυσικά και η κοινή γνώμη είναι υπέρ των θέσεων της Μητρόπολης και δεν δέχεται κάποιοι μπαχαλάκιδες του “πολιτισμού” να επιβάλουν το δικό τους νόμο.
@ Μετά από αυτές τις εξελίξεις θέλω να δω τι θα κάνει ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης και αν θα το φέρει ως θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να βγει ένα ψήφισμα στήριξης των θέσεων των μπαχαλάκιδων.
@ Επίσης στη συγκέντρωση που έχουν ανακοινώσει οι υποκινητές αυτής της επίθεσης κατά της Μητρόπολης που θα γίνει όπως είπαν στις 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης να δω πόσοι από τους τέσσερεις κυβερνητικούς βουλευτές θα παραβρεθούν, όπως και ποίοι αντιπεριφερειάρχες.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα