Τι λέει ο Φιλόσογλου για τη συμφωνία ΟΛΚ με δήμο για το ανοιχτό κολυμβητήριο;

Από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εκπτώσεις των καταστημάτων.
@ Όπως μου είπε χθες ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης οι γιορτές πήγαν καλά για λίγες μέρες και σίγουρα δεν έφτασαν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των εμπόρων.
@ Έχει ξεχάσει ο Μουριάδης την υποχρέωση του δήμου να προχωρήσει σε αναθεώρηση του σχεδίου πόλης γύρω από τον πάρκινγκ της “Ροδόπης” όπως και να βγάλει όσα πάρκινγκ έχουν λήξει τα συμβόλαιο τους σε διαγωνισμό. Πάνω σε αυτά τα θέματα επικρατεί σιωπή γιατί κανείς δεν θέλει να τα βάλει με τα συμφέροντα αυτών που τα διαχειρίζονται.
@ Μου πήρε ο πρόεδρος του ΟΛΚ Γιώργος Φιλόσογλου μέσα στις γιορτές και μου διαμαρτυρήθηκε ότι είμαι αυστηρός όταν γράφω και λέω ότι η διοίκηση του είναι αναποτελεσματική. Αυτό φυσικά που εννοώ είναι ότι δεν παράγει οφέλη για την κοινωνία όταν δίνει έναντι ενός πινακίου φακής το νέο χώρο στάθμευσης που έχει δημιουργηθεί μέσα στο λιμάνι Απόστολος Παύλος ύστερα από τον αποκλεισμό του Γεωργούλια να τον εκμεταλλευτεί. Επίσης αυτό το οποίο ξεφούρνισε ο δήμαρχος ότι υπάρχει συμφωνία με τον ΟΛΚ να του δώσει πίσω το ανοιχτό κολυμβητήριο δείχνει ότι τέτοιες ενέργειες είναι σε βάρος της Καβάλας.
@ Με την ευκαιρία αυτής της αναφοράς μου στον Γιώργο Φιλόσογλου θέλω να τον ρωτήσω αν και δεν τρέφω ελπίδες ότι θα μου απαντήσει δημόσια εάν το διοικητικό του συμβούλιο έχει ενημερωθεί γι ́ αυτή την συμφωνία να πάρει στα χέρια του ο ΟΛΚ το ανοιχτό κολυμβητήριο και τι έχουν ψηφίσει.
@ Καθημερινά γίνεται το έλα να δεις γύρω από την δημοτική αγορά από τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που οι οδηγοί τους προσπαθούν να μπουν στο στεγασμένο πάρκινγκ είτε να βρουν κάποιο άλλο χώρο για να σταθμεύσουν. Φυσικά δημοτικός αστυνομικός δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.
@ Μ ́ αρέσουν αυτά τα διοικητικά συμβούλιο των διαφόρων συνοικιακών πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και σιωπούν με το πρόβλημα που υπάρχει με τις αστικές συγκοινωνίες.
Αλλά που να τολμήσουν να μιλήσουν όταν ξέρουν αν διαμαρτυρηθούν προς το δήμο θα τους κόψει της χορηγίες.
@ Χθες το πρωί συνεδρίασε διαδικτυακά η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας και αποφάσισε να συνεχίσουν την αποχή τους τα μέλη τους από τις δίκες διαμαρτυρόμενα με αυτό τον τρόπο για το νέο ασσφαλιστικό νομοσχέδιο, τον νέο ποινικό κώδικα και τις συγχωνεύσεις Ειρηνοδικείων μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου. Είναι ο μόνος κλάδος επαγγελματιών που αντιστέκεται στα συγκεκριμένα νομοσχέδια και όπως λέγεται θα την τραβήξουν αυτή τους την αποχή για πολύ, πολύ καιρό.
@ Θα λειτουργήσουν από όμως τα εκλογοδικεία κανονικά γιατί υπάρχουν ανοιχτά θέμα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και πρέπει να κλείσουν.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα