Ο Πιπεργιάς και τα hoaxes και η αλάνα του Αλέκου που δεν λέει να ξεκινήσει

Έμπλεξε ο πολιτευτής της “Ελληνικής Λύσης” Δημήτρης Πιπεργιάς με τα υπόγεια των διαστρεβλωτών των ειδήσεων. Χθες λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στο fb ανεβάζοντας και την κλίση που δέχθηκε για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην πταισματοδίκη της Καβάλας και τη συνόδευσε παράλληλα με το εξής κείμενο. “Τιμητικό βραβείο. Τα φερέφωνα πληρωμένα πιστόλια της δημοσιογραφίας Ελληνικά hoaxes μου έστειλαν μήνυση.
Λίγες ημέρες μετά την δολοφονία των 57 παιδιών στα Τέμπη οι πολιτικοί απατεώνες τσιμέντωσαν τον τόπο του δυστυχήματος το οποίο ανέφερε ο Πρόεδρος της Ελληνικής λύσης από το βήμα της Βουλής.
Τα Ελληνικά hoaxes έβγαλαν Fake ψεύτικη την είδηση και όπως θα έπρεπε σχολίασα στην ανάρτηση τους με τους χαρακτηρισμούς που τους αρμόζει.
Για να δείτε πόσο ψεύτες είναι, οι χαροκαμμένοι γονείς μέσω του συλλόγου τους έχουν κάνει μήνυση για το τσιμέντωμα τον Αγοραστό και τον Τριαντόπουλο υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό που έδωσε την εντολή”.
@ Όπως και νάχει η διοίκηση του δήμου σύντομα θα φέρει τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και θα ήθελα να δω τι στάση θα κρατήσει η αντιπολίτευση. Της συναίνεσης ή της άρνηση να τις ψηφίσει;
@ Θέλω να ρωτήσω τον αντιδήμαρχο οικονομικών Γιάννη Προμούσα αν μπορεί να μου πει σε τι βαθμό απόδοσης λειτουργούν τα λογισμικά της οικονομικής επιτροπής και μέχρι σήμερα πόσα χρήματα έχει δώσει συνολικά για την αγορά τους γιατί έχω χάσει τον λογαριασμό.
@ Καλά ακόμη την πολεοδομία της Καβάλας ο Μουριάδης την έχει και στεγάζεται στο κτήριο του διοικητηρίου γιατί λέει ότι κρατάει τα γραφεία στο νέο δημαρχείο γι ́ αυτούς που θα έρθουν από τα νομικά πρόσωπα που κλείνουν; Τόσα γραφεία έχουν δημιουργηθεί στους δύο ορόφους και δεν έχουν περισσέψει γραφεία; Εκτός και αν δεν έχουν ετοιμασθεί όλα μετά από 4 χρόνια διοίκησης Μουριάδη και
γι ́ αυτό δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
@ Ο κ. Ζαπώνης που κέρδισε το πρώτο βραβείο του καλύτερου στολισμού Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας έδωσε τα χρήματα του βραβείου του και μπράβο σε κάποιους Καβαλιώτικους συλλόγους. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αυτό που με ενόχλησε είναι οι διάφοροι παρατρεχάμενοι με τα επαινετικά τους σχόλια που θέλουν
να τονίσουν με αυτό τον τρόπο την παρουσία τους στα κοινά του τόπου και ότι υπάρχουν ως παίκτες στην πολιτική σκηνή της Καβάλας.
@ Αναρωτιέμαι τι ακριβώς κάνει ο Αλέκος με την αλάνα της Ηρακλείτσα που πήρε γιατί ακόμη όπως μαθαίνω δεν έχει βγάλει τις σχετικές άδειες ώστε να ξεκινήσουν τα έργα που εμφανίζει και αυτός στις μακέτες ότι θα κάνει. Τα χρόνια περνούν και φοβάμαι μη γίνει και αυτή η περίπτωση ίδια με την επένδυση των λουτρών των Ελευθερών.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα