Διαπλάτυνση του οδοστρώματος στο κάτω Νοσοκομείο και αποκατάσταση της διπλής κυκλοφορίας σχεδιάζει ο Δήμος Καβάλας

Στην διαπλάτυνση του τμήματος του δρόμου της οδού Νυρεμβέργης που περνάει μπροστά από το πρώην Νοσοκομείο Καβάλας και έχει μήκος περίπου 250 μέτρα προσανατολίζεται η διοίκηση του Δήμου Καβάλας έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η αποκατάσταση της διπλής κυκλοφορίας αυτοκινήτων από το συγκεκριμένο οδικό τμήμα που προς το παρόν και μετά την πτώση της γέφυρας, είναι μονόδρομος. Οι προτάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας κατατέθηκαν στην συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου προκειμένου να φτάσουν προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.
Όπως δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δρακονάκη «καταθέσαμε δύο προτάσεις στο τοπικό συμβούλιο που είναι απαραίτητη διαδικασία για να προχωρήσουμε στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η μία έχει να κάνει με την κατάργηση του πεζοδρομίου που βρίσκεται προς την πλευρά της θάλασσας διότι σκοπός είναι να εξασφαλίσουμε τα 6,5 μέτρα πλάτους τα οποία απαιτούνται για να μπορεί να γίνει αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων με όριο τους 3,5 τόνους για κάθε όχημα με εξαίρεση τα λεωφορεία των συγκοινωνιακών γραμμών και τα τουριστικά λεωφορεία, η δεύτερη πρόταση είναι η διαπλάτυνση του δρόμου προς την πλευρά του τοιχίου του πρώην Νοσοκομείου…..».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα