Δήλωση του Χρυσανίδη για την ερχόμενη Κυριακή

Φίλες και φίλοι,

Ο συνδυασμός μας «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» δημιουργήθηκε και συμμετείχε στις εκλογές για να γίνει διοίκηση ο ίδιος και όχι για να κάνει διοίκηση κάποιους άλλους. Συνεπώς, τα «διλήμματα» στα οποία ορισμένοι προσπαθούν να μας παγιδεύσουν δεν μας αγγίζουν.

Ο σημερινός δήμαρχος μετά από 4 χρόνια διοίκησης, δυστυχώς δεν παρουσίασε κάποιο αξιόλογο έργο που να μας πείθει ότι αξίζει την στήριξη για μια δεύτερη θητεία. Δεν έδειξε επίσης τη διάθεση να αντιληφθεί ή έστω να εξετάσει κάποιες από τις χρήσιμες προτάσεις που καταθέσαμε προς όφελος των συνδημοτών μας (χαρακτηριστικό παράδειγμα το υπόγειο parking στα Ποταμούδια). 

Ο έτερος υποψήφιος μετά από 10 χρόνια προσπάθειας κατάφερε την είσοδό του στο δεύτερο γύρο των εκλογών, έχοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο με «ΘΑ», οράματα, εντυπωσιακές μακέτες και ακραίες υποσχέσεις που με βάση τα δεδομένα είναι βέβαιο ότι στην πλειοψηφία τους δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν ένα κοινό γνώρισμα: Στηρίζονται από ένα πλέγμα πολιτικών και άλλων «παραγόντων» διαφόρων αποχρώσεων, οι οποίοι εμφανώς βάζουν τα μικροπολιτικά και προσωπικά τους οφέλη, πάνω από τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών.

Ο δικός μας συνδυασμός παρόλο που δεν διέθετε ανάλογα… «προσόντα», κατάφερε να αναδειχθεί τρίτος στην προτίμηση των συνδημοτών μας. Κάναμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, με συνέπεια λόγων και έργων, με επιχειρήματα και ουσιαστικές προτάσεις, ώστε να ξεφύγει ο Δήμος Καβάλας από τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση.

Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως οι συνδημότες μας να είναι βέβαιοι, ότι από τη θέση της αντιπολίτευσης θα στηρίξουμε ότι καλό πάει να γίνει και θα είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε ενέργεια σπατάλης και κακοδιαχείρισης.

Τους ζητούμε την ερχόμενη Κυριακή να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να επιλέξουν αυτόν που κατά την κρίση τους θα διαχειριστεί καλύτερα τη μεγάλη ευθύνη διοίκησης του Δήμου Καβάλας, ή τουλάχιστον θα κάνει το μικρότερο κακό.

Με τιμή,
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ»
Χαράλαμπος Ν. Χρυσανίδης

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα