Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου

Χθες είχα την ενημέρωση που ζήτησα από τον διοικητή του νοσοκομείου της Καβάλας Αχιλλέα Γερόπουλο για τα όσα έγραψα ότι ταλαιπώρησαν την νοσηλευτική υπηρεσία του νοσοκομείου με κάποιες εσωτερικές επιθέσεις νοσηλευτών εναντίον γιατρού αναισθησιολόγου. Όπως μου είπε το θέμα έληξε
αφού επικράτησαν λογικές αυτοσυγκράτησης.
@ “Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου” έγραψε ο Θουκιδίδης και μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει αλλάξει. Ο δικηγόρος και ευνοημένος από τον Μακάριο Λαζαρίδη κ. Σουλίδης ο οποίος βρέθηκε να παρέχει τις νομικές του γνώσεις στην Παιδόπολη και τον ΟΛΚ, αλλά και στην “Δημωφέλεια” τώρα έχει γυρίσει την πλάκα προφανώς γιατί ο κυβερνητικός βουλευτής έβαλε ένα σποτ στις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις του συγκεκριμένου κυρίου. Τώρα βρήκε άλλη πολιτική φωλιά αλλά αυτή ποιον να πρωτοεξυπηρετήσει.
@ Να τον ενημερώσω τον κ. Σουλίδη ότι σύντομα θα βρεθεί και εκτός της Πααιδόπολης αλλά και εκτός του ΟΛΚ. Εκτός του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκε ούτως ή άλλως αφού δεν είχε την υποστήριξη του Μακάριου Λαζαρίδη.
@ Να ενημερώσω και τον κ. Φιλόσογλου αλλά και τον κ. Βλάχο να ετοιμάζουν και αυτοί τις βαλίτσες του γιατί τους έχουν πάρει χαμπάρι στην Αθήνα.
@ Λογικά τώρα πολλοί Καβαλιώτες μετά από το χθεσινό μου σχόλιο για τις επιθέσεις του Ντίνου Κλειτσιώτη σε μένα προσωπικά αλλά και σε βάρος της Αναστασία Ιωσηφίδου κατάλαβαν ότι όλα τα γελάκια και οι καλοσύνες του συγκεκριμένου κυρίου έκρυβαν από πίσω τον υποκριτικό του χαρακτήρα.
Τώρα κατάλαβαν αυτό που έγραφα ότι δεν είναι από καλή πολιτική πάστα και απλά υποκρίνοταν προκειμένου να πετύχει το στόχο του. Φτάνει όμως τον τίμησαν οι Καβαλιώτες κάνοντας τον βουλευτή και το κόμμα του βάζοντας τον διοικητή του νοσοκομείου, αλλά δεν του έκαναν τη χάρη να το στέψουν
και υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ. Φυσικά όταν τον άφησαν μόνο του φάνηκε ότι δεν μπορούσε ούτε ένα ψηφοδέλτιο να κάνει.
@ Χθες το απόγευμα σύμφωνα με τις πληροφορίες μου ήταν να συνεδριάσει η δημοτική ομάδα του συνδυασμού του Χαράλαμπου Χρυσανίδη προκειμένου να αποφασίσει για το ποια στάση θα κρατήσει την ερχόμενη Κυριακή.
@ Ένας αναγνώστης της στήλης μου, μου γράφει. “Αυτό που έκανε ο Μουριάδης στην Παναγία ήταν να πάει ο Μουμτσάκης να μοιράζει κάρτες στάθμευσης στους κατοίκους, το οποίο ξεκίνησε πριν 4 μήνες , τον Ιούνιο (!!!!), ενώ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές έλεγε στους κατοίκους ότι μετά τις 15 Οκτωβρίου θα εφαρμοστεί η στάθμευση !
Στην πραγματικότητα ακόμη δεν ξέρουμε εάν έχει εγκριθεί η απορριφθεί.
Η αδράνεια της αντιπολίτευσης να ενημερώσει τους κατοίκους για την πραγματικότητα, ενίσχυσε όσους έλεγαν ασύστολα ψέματα.
Γνωρίζετε αλήθεια τι ποσοστά πήρε ο Μουριάδης σε Καρβάλη, Περιγιάλι και ΔΕΠΟΣ- Καλαμίτσα όπου δεν έγινε τίποτε απολύτως;”.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα