Δημοτικά ιατρεία χωρίς γιατρούς από τον Οκτώβριο! Ο “άριστος” Ξουλόγης ξέχασε να κάνει νέα διαδικασία για νέες συμβάσεις!

Το καταγγέλλουν εδώ και μερικές ημέρες ο Μάκης Παπαδόπουλος και ο Άρης Βέρρος. Ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου της Αλληλεγγύης που διαχειρίζεται παιδικούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, δημοτικά ιατρεία “ξέχασε” να ξεκινήσει τη διαδικασία για την πρόσληψη των γιατρών στα δημοτικά ιατρεία και ζητάει τώρα από τους γιατρούς να κάνουν εθελοντισμό μέχρι να γίνουν οι νέες συμβάσεις!
@ Ο Μουριάδης και ο Φιλήμων Ξουλόγης κατόρθωσαν να “ξεχαρβαλώσουν” ένα νομικό πρόσωπο που δεν μας είχε απασχολήσει καθόλου τα προηγούμενα χρόνια και λειτουργούσε πολύ ικανοποιητικά. Μέσα σε έναν χρόνο κατάφεραν να το διαλύσουν.
@ Περιμένω από το ΚΙΝΑΛ Ν.Καβάλας να απαντήσει αν συμφωνεί με την “κατεδάφιση” της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Καβάλας που επιχειρεί ο Μουριάδης. Δεν θα ξεφύγουν τόσο εύκολα. Τον στήριξαν, τώρα οφείλουν και αυτοί να απολογηθούν στους δημότες για την καταστροφική πολιτική του.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα