Μια περίεργη ανεξαρτητοποίηση με πολλά ερωτηματικά του Τζιχάν Ιμάμογλου

Μια περίεργη Ανεξαρτοποίηση είχαμε σήμερα του περιφερειακού συμβούλου μέχρι χθες Τζιχάν Ιμάμογλου της περιφερειακής παράταξης του Χριστόδολου Τοψίδη η οποία αν κρύβει κάποιο παρασκήνιο θα βγει τις επόμενες μέρες. Όμως μέχρι τότε θα θέλαμε να μας πει ο κ. Ιμάμογλου ποιες είναι οι “καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων”; Έγινε καμιά προσπάθεια από πλευράς του ίδιου του Χρίστου Μέτιου για συνεργασία και αρνήθηκε ο Χριστόδουλος Τοψίδη η του παρουσίασε κάποιο πρόγραμμα και δεν δέχθηκε να συμφωνήσει; Δεν νομίζω αντίθετο ο περιφερειάρχης έκανε ότι ήταν δυνατόν ώστε να αποφύγει οποιαδήποτε προσέγγιση προτιμώντας να συνεργαστεί με τον Σιμιτσή τον Καραγιώργη και να αποδέχεται τη στήριξη των Χρυσαυγιτών. Άρα ποιος δεν θέλησε να συνεργαστεί;
Προφανώς όμως ο κ. Ιμάμογλου είδε ξαφνικά το φως του και αν αποδειχθούν βάσιμες οι υποψίες μας ότι θα τον δούμε σε κάποια έμμισθη θέση, άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος συνεργασίας που καταλαβαίνει ο κ. Μέτιος αλλά και οι πρόθυμοι να προσφέρουν την παρουσία τους κοντά συνεργαζόμενοι χωρίς αντιρρήσεις τότε δεν πείθουν οι λόγοι της ανεξαρτητοποίηση του. Και κάτι τελευταίο. Όταν ένα πολιτικός διαφωνεί με την γραμμή της παράταξης με την οποία εκλέχθηκε παραιτείται και παραχωρεί τη θέση του στον πρώτο επιλαχόντα.

Η Δήλωση Ιμάογλου
Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τον τόπο μας, πολεμώντας την πανδημία και την οικονομική κρίση και δη στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.
Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου στην ενεργή αντιπολίτευση διαπιστώνω ότι οι παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως προβαίνουν και δυστυχώς αναλώνονται σε χρονοβόρες αψιμαχίες, που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων. Χωρίς ιδιαίτερη προοπτική αλλά και ουσιαστική προσφορά για τον τόπο μας, παραμερίστηκε η επιτακτικότητα της συνεργασίας που απαιτούν οι καιροί.
Νοιώθοντας ένα τεράστιο χρέος στους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν, οι οποίοι δικαίως περιμένουν κάθε δυνατή προσπάθειά μου εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά και να αρθρώσουμε άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για το καλό των πολιτών μας, διαχωρίζω τη θέση μου από την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης, ανακοινώνοντας την ανεξαρτητοποίησή μου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΘ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΤΖΙΧΑΝ

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα