Έχει μπουρδουκλωθεί ο Σιμιτσής και επιτίθεται στον Ξανθόπουλο Με όσα του γράφει δεν αποδεικνύει ότι είχε ασφαλισμένα τα δημοτικά κτήρια

@ Φανατικός ακροατής μου ο Κωστής Σιμιτσής που με μαζοχιστικό τρόπο με παρακολουθεί αφού όπως λέει ότι τον βρίζω χθες απευθυνόμενος προς τον Νίκο Ξανθόπουλο του γράφει.
«Προς τον επικεφαλής της παράταξης Σώρρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.
Αγαπητέ Νίκο Ξανθόπουλε, Δεν ξέρω αν σε παρασέρνει ο συνεργάτης του ραδιοσταθμού που με βρίζει καθημερινά. Για μια ακόμη φορά είπες για μένα ανακρίβειες (το λέω ευγενικά).
Αναφερόμενος στη φωτιά του κτιρίου της Τεχνικής Υπηρεσίας ισχυρίστηκες ότι όλα τα δημοτικά κτίρια και έργα ήταν ανασφάλιστα από τότε που ήμουν δήμαρχος, 2007-2014. Ως παραδείγματα ανέφερες την πυρκαγιά στη Δημοτική Καπναποθήκη, την πτώση του φανού στο λιμενικό έργο στο Περιστέρι και την πυρκαγιά στην Παιδόπολη. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπες, για την αποκατάσταση των ζημιών «κατσικώθηκαν» οι Καβαλιώτες.
Για τη Δημοτική Καπναποθήκη μπορείς να ρωτήσεις και να μάθεις από συναδέλφους σου ασφαλιστές πως το κτίριο ήταν ασφαλισμένο και ο Δήμος εισέπραξε από την ασφαλιστική το 100% του ασφαλίσματος που δικαιούνταν. Μέχρι και ο 2014 όλα τα δημοτικά έργα ασφαλίζονταν κανονικά.
Για τα άλλα έργα, που έπαθαν ζημιές την περίοδο της δημαρχίας Τσανάκα, αρκετό καιρό μετά την αποχώρησή μου, εφόσον τότε ήσουν επιφανές στέλεχος της παράταξης εκείνης κάτι θα γνωρίζεις παραπάνω (αλλά τι φταίω εγώ αν ίσως ήταν ανασφάλιστα;).
@ Δεν μας λέει ο πρώην δήμαρχος ευθαρσώς τα είχε ασφαλισμένα τα κτήρια του δήμου όπως ο Εριφυλλίδης ναι ή όχι; Αυτό αν δεν το θυμάται μπορεί να ζητήσει τα πρακτικά των δημοτικών συνεδριάσεων επί ημερών του όπως έκανε ο Εριφυλλίδης που μου έστειλε όλες της αποφάσεις που πήρε και να μου τις περάσει με ένα a mail.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα