Τοψίδης και Δέμπας δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για την οικονομία

Δεν έμειναν ευχαριστημένοι πλήρως από τα μέτρα που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης στην Θεσσαλονίκη ούτε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης αλλά ούτε και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας. Γι΄ ακόμη μια φορά θα μείνουν απ΄ έξω οι μικροί και μικρομεσαίοι και ένα είναι σίγουρο ότι θα βάλουν λουκέτο πολλές επιχειρήσεις.
@ Και οι δύο σχολίασαν αρνητικά την παρουσία του Χρίστου Μέτιου στην Θεσσαλονίκη που ήταν ο μόνος από τους περιφερειάρχες της Βορείου Ελλάδος που δεν μίλησαν για την ανάπτυξη της περιφέρειας τους αλλά για τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Άσχετα.
@ Εκτός από την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, προχωρούν άλλες δύο περιφέρειες Θεσσαλίας και Κρήτης στην εφαρμογή του μοντέλου Τζιτζικώστα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων των περιφερειών τους με χρήματα από το ΕΣΠΑ.
@ Και εδώ ο Χρίστος Μέτιος πετάει αετό.
@ Τι ατυχία για τις 45.000 επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και όχι στην περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα