Εκλογές σε ΤΕΕ, Ομοσπονδία και Εμπορικό σύλλογο

Εκλογές θα έχουμε αύριο στην ομοσπονδία επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Καβάλας και οι υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο είναι δέκα επτά άτομα. Μαθαίνω ότι μετά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας όσοι εκλεγούν και θα συμμετέχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα εκλέξουν και τον πρόεδρο τους. Αυτός λοιπόν που έμαθα ότι πάει για πρόεδρος είναι ο Θόδωρος Χατζηχρίστου που διατηρεί την επιχείρηση «Αλλοτινό».
@ Εκλογές όμως θα έχουμε και στο ΤΕΕ της ανατολικής Μακεδονίας την ερχόμενη Δευτέρα. Αύριο λοιπόν ο εκπρόσωπος της παράταξης “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών” Απόστολος Παυλίδης θα δώσει συνέντευξη τύπου στο χώρο της ψαροταβέρνας «Ψαράκι» στο ΝΟΚ.
@ Για εκλογές και την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ετοιμάζεται και εμπορικός σύλλογος που θα γίνουν το διήμερο 14 και 15 Νοεμβρίου.
@ Συνέντευξη θα δώσει σήμερα και ο επικεφαλής της παράταξη ΟΡΜΗ για το ΤΕΕ Σωτήρης Λαζαρίδης στις 11 το πρώι στο ξενοδοχείο “Γαλαξία”

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα