Ενώ κοιμίζει την αντιπολίτευση με τη συναίνεση αυτός κάνει συμφωνίες με ΕΤΑΔ και ΤΑΙΠΕΔ σε βάρος του δήμου

Πότε τα είπαν και πότε τα συμφωνήσαν κανείς δεν πήρε χαμπάρι. Μας ήρθε ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης με μια νέα συμφωνία όπως λέει μετεκλογικά από την Αθήνα για την ακτή της Καλαμίτσα η οποία όμως συμπεριλαμβάνει μέσα και το ανοιχτό κολυμβητήριο.
@ Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις με το αθώο ύφος του ενόχου και σε συνέχεια όσων είχαν ανακοινώσει οι έντυπες σφυρίχτρες του ότι θα πάρει ο δήμος για 5 χρόνια την ακτή της Καλαμίτσας και γι ́ αυτή τη παραχώρηση από την ΕΤΑΔ ο δήμος θα επιστρέψει το ανοιχτό κολυμβητήριο στο ΟΛΚ για το εντάξει στο σχέδιο ανάπτυξη που έχει για την συγκεκριμένη περιοχή!
@ Με λίγα λόγια ο κ. Μουριάδης εν κρυπτό έκανε μια συμφωνία πίσω από την πλάτη του δημοτικού συμβουλίου και την προβάλει σήμερα σαν την επικρατούσα.
@ Για τέτοια δημοκρατία μιλάμε. Αυτός είναι που πριν από μερικές ώρες μιλούσε για συναίνεση με την αντιπολίτευση και αυτός ο ίδιος είναι που την έγραψε στα παλιά του υποδήματα. Μιλάμε για πολιτική διπλοπροσωπία που κανείς δεν ξέρει από που να την πιάσει.
@ Θα μείνω όμως σε αυτό που ο κ. Μουριάδης αποκαλεί συμφωνία με την ΕΤΑΔ και τον ΟΛΚ. Το χρονικό διάστημα που είπε ότι θα παραχωρηθεί για 5 χρόνια στον δήμο η ακτή της Καλαμίτσας είναι μικρό και χωρίς καμιά δέσμευση ότι ο δήμος θα έχει το δικαίωμα να κάνει μια νέα συμφωνία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν η ΕΤΑΔ δεν είχε στο μυαλό της να δώσει στο δήμο για 5 χρόνια την
Καλαμίτσα να τη σουλουπώσει και μετά να την βγάλει στο σφυρί θα έλεγε πάρε την για 50 ή 100 χρόνια και μετά από τα πρώτα 5 χρόνια θα πληρώνεις ένα ενοίκιο με τις προβλεπόμενες από τον νόμο αυξήσεις.
Αυτή θα ήταν μια λογική συμφωνία αν και εγώ είμαι αντίθετος και σε αυτή επειδή θεωρώ ότι η ακτή ανήκει στον δήμο και δεν χρειάζεται να κάνει καμιά συμφωνία με καμιά ΕΤΑΔ. Αλλά ας δεχθώ ότι αφού ο δήμος απώλεσε το δικαίωμα του να κάνει έφεση σε βάρος της πρωτόδικης απόφαση του δικαστηρίου το οποίο αποφάσισε υπέρ της ΕΤΑΔ αφού ο Μουριάδης δεν είχε καμιά αντίρρηση, ότι παίρνει ο δήμος με αυτό τον τρόπο της ακτή το θεωρώ ότι θα είναι βλαπτικό για τα συμφέροντα του δήμου. Ξέρει ο Μουριάδης πόσο θα κοστίσει στο δήμο ή οποιαδήποτε παρέμβαση στα κτήρια και γενικά τα έργα που θέλει να κάνει; Προφανώς όχι αλλά και αν ξέρει σίγουρα με τα ενοίκια των 3 καταστημάτων που λέει ότι θα νοικιάσει δεν φτάνουν για να καλύψουν τα έργα που θα γίνουν.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα