Τώρα που έγινε χρυσάφι ο Μουριάδης δίνει το ανοιχτό κολυμβητήριο στον ΟΛΚ

Το 2019 όταν είχε αναλάβει τη δημαρχεία ο κ. Μουριάδης μας είχε ζαλίσει με το ανοιχτό κολυμβητήριο και την αξιοποίηση του από τον δήμο και είχε βάλει για λόγους εντυπωσιασμού τον αντιδήμαρχο του της καθαριότητας Κυριάκο Σταυρίδη να το καθαρίσει λέτε και αυτό ήταν το πρόβλημα.
Αφού δεν μπόρεσε να σκεφτεί τα 4 προηγούμενα χρόνια τίποτε για να το αξιοποιήσει τώρα έρχεται και δηλώνει δημόσια ότι έκανε μια τράμπα με την ΕΤΑΔ και το ΤΑΙΠΕΔ δίνοντας εν λευκώ το ανοιχτό κολυμβητήριο να το αναπλάσει ο ΟΛΚ και αν θελήσει να το εκμεταλλευτούν στο μέλλον μαζί! Θαυμάστε συμφωνία. Ο Μουριάδης έχασε μαζί με το Σιμιτσή την ακτή της Καλαμίτσας και τώρα χάνει μόνος του το ανοιχτό κολυμβητήριο. Αυτός λοιπόν είναι ο δήμαρχος των έργων και αυτόν εμπιστεύτηκαν για δεύτερη φορά οι Καβαλιώτες για να δούμε τον δήμο αντί να μεγαλώνει της περιουσία να την μικραίνει.
@ Και σε αυτή την περίπτωση λογικά θα ρωτήσει κάποιος με ποιανού απόφαση τα συμφώνησε αν τα συμφώνησε με τον ΟΛΚ και το ΤΑΙΠΕΔ; Στο δημοτικό συμβούλιο ούτε αυτό το θέμα ήρθε και μόνος του όπως άλλωστε το συνηθίζει λέει ότι έκανε μια ακόμη συμφωνία χωρίς να γνωρίζει και να συμφωνεί κανείς με αυτή.
@ Νομίζω ότι το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΚ πονηρά σκεπτόμενο και μετά την αλλαγή του νόμου που δίνει τη δυνατότητα παρεμβάσεων στην περιοχή που μέχρι τώρα δεν επιτρεπόταν θέλει να πάρει στα χέρια του το ανοιχτό κολυμβητήριο ώστε να μεγαλώσει την περιουσία του οργανισμού αξιοποιώντας το. Και αντί ο Μουριάδης να απαιτήσει να πάρει ο δήμος όλη την παραλία, αυτός βρίσκεται κοντά σε μια συμφωνία να παραχωρήσει μια ολόκληρη περιοχή που τώρα αξίζει χρυσάφι.
@ Και ρωτώ; Αυτός είναι ένας δήμαρχος που έχει καλές προθέσεις; Δεν νομίζω.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα