Εθιμοτυπικές παρελάσεις, προκήρυξη για την Καπναποθήκη και ο Γεωργούλιας της οργής

Πληροφορήθηκα μετά από το χθεσινό μου σχόλιο ότι το πρόβλημα με την δημοτική καπναποθήκη δεν είναι το σκουλήκι αλλά το υγρό με το οποίο πρέπει να περάσουν όλα τα ξύλινα δοκάρια, και τα δάπεδα για αντιπυρική προστασία. Έμαθα επίσης ότι αυτό το έργο είναι κοντά στις 300.000 ευρώ και πρέπει να
βγει προκήρυξη από τον δήμο τώρα ώστε να αναδειχθεί ανάδοχος.
@ Ενδιαφέρον έχει και η άλλη πληροφορία που είχα για τα εκθέματα τα οποία επέστρεψαν από την Θεσσαλονίκη όπου τα είχαν στείλει για να γίνει η επεξεργασία απεντόμωσης τους. Επίσης έμαθα ότι από την “Δημωφέλεια” έχει αγοραστεί και ένα μηχάνημα που θα χρησιμοποιείται για τις απεντομώσεις όσων νέων έργων τέχνης θα αποκτηθούν από εδώ και πέρα.
@ Να περάσω τώρα στην περίπτωση της αξιοποίησης του “Διονύσου” για τον οποίο έγραψα χθες, αναγκάζοντας το δήμαρχο να δηλώσει σε τοπικό κανάλι για να μου απαντήσει ότι το έχει δηλώσει το κτήριο στο κτηματολόγιο και το μόνο πρόβλημα είναι η αλλαγή χρήσης. Για να δούμε αν θα βγει σε διαγωνισμό, αν θα υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον και τι προϋπολογισμός θα χρειασθεί για την ανακατασκευή του.
@ Ειλικρινά δεν έχω ακόμη καταλάβει γιατί κάνουν παρέλαση κάποιοι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Μουριάδη από τα γραφεία του συλλόγου ΑμΕΑ. Για εθιμοτυπικούς λόγους γράφουν οι συντάκτες των δελτίων τύπου του συλλόγου, δηλαδή χωρίς νόημα, αφού οι νέοι εξουσιαστές θα πρέπει να κάνουν έργα και όχι εθιμοτυπικές περατζάδες.
@ Είδα λοιπόν και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Μαμτσαδέλη που φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου ΑμΕΑ Μάκη Κρεμμίδα και δεν κατάλαβα τι θέλει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να μας πει. Προφανώς το μόνο που έχει να μας πει είναι πως χτίζει κάποιος πολιτική καριέρα για τις δημοτικές εκλογές του 2028.
@ Πριν ακόμη αναλάβουν και δείξουν την αξία τους κάποιοι φιλόδοξοι από τη δημοτική ομάδα του Μουριάδη άρχισαν να στήνουν τα μαγαζάκια τους από τώρα για τις εκλογές του 2028 αφού πιστεύουν ότι ο σημερινός δήμαρχος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.
@ Δεν άντεξε την βράβευση από το επιμελητήριο του ΟΛΚ ο κ. Γεωργούλιας τον οποίο πέταξαν εκτός από το λιμάνι “Απόστολος Παύλος” όπου ήθελε να αναπτύξει ένα κέντρο εμπορίου.
@ Σίγουρα ο ΟΛΚ δεν άξιζε καμία βράβευση αφού δεν είναι επιχείριση και επιπλέον ανήκει στους δανειστές μας. Ο κ. Γεωργούλιας σε μια μακροσκελή επιστολή του την οποία δημοσίευσε σε τοπικές εφημερίδες έγραψε όλο το ιστορικό της αποβολής του από το λιμάνι “Απόστολος Παύλος”. Κλείνοντας
την επιστολή του σημείωσε τα εξής. “Αγαπητοί συνάδελφοι εκεί στο Επιμελητήριο που είστε θεσμικά υποχρεωμένοι να προάγετε την επιχειρηματικότητα θεωρείτε ότι εν προκειμένω αυτό κάνατε;
Παρεμπόδιση επένδυσης και βραβείο επιχειρηματικότητας δεν πάνε μαζί. Με συμπάθεια σας το επισημαίνω. Ανακαλέστε αυτή την βράβευση που σας εκθέτει. Μπορείτε παράλληλα έστω και τώρα να πάρετε θέση καταδικάζοντας την μεθόδευση παρεμπόδισης της επένδυσης μιας και ασχολούμενοι με την
κρουαζιέρα θα καταλάβατε την χρησιμότητα της επένδυσης για τους συνάδελφους επιχειρηματίες και την οικονομία της πόλης. Μην σας διαφεύγει ότι πολλά μέλη του Επιμελητηρίου θα ασκούσαν δραστηριότητα εντός του νέου κτηρίου”.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα