“Μπορεί και να φαίνεται η καλή μέρα από την αρχή;

Πήρα και δημοσιεύσω την παρακάτω επιστολή του πρώην δημοτικού συμβούλου Νίκου Ξανθόπουλου που αναφέρεται σε δύο θέματα που έχουν να κάνουν με την ΔΕΥΑΚ και την μάζωξη των πολιτών που θέλουν να πουν στην διοίκηση του δήμου πως θέλουν την περιοχή του Περιγιαλίου.
“Μπορεί και να φαίνεται η καλή μέρα από την αρχή;
Συνηθίζεται μετά από κάθε νέα εκλογή ο νικητής να εκπέμπει μηνύματα, ενδεικτικά των πολιτικών που θα εφαρμόσει. Από την τοπική ειδησεογραφία και μόνο των τελευταίων 10 ημερών, στοιχειοθετώ 2 τομείς του δήμου Καβάλας, οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες θα σηματοδοτούσαν το στίγμα όσων μπορεί κανείς να περιμένει τα επόμενα 5 χρόνια, από την υπό τον κύριο Μουριάδη ομάδα.
Ξεκινώ από την αγαπητή μου ΔΕΥΑΚ του εργώδους Προέδρου της, αυτού καλέ των περίπου δύο χιλιάδων και, σταυρών.
Επιχειρεί με συνέντευξή του της 10 ης Ιανουαρίου στην εφημερίδα Νέα Εγνατία, να εξηγήσει το έλλειμμα της πρώτης τετραετίας στην ολοκλήρωση έργων.
Αβίαστο συμπέρασμα για το φαινόμενο κατά τα λεγόμενά του, φταίει η ενεργειακή κρίση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να ξεγελασθούν οι εργολάβοι δίνοντας μεγάλες εκπτώσεις και αδυνατώντας στη συνέχεια να τα ολοκληρώσουν.
Φοβερό; Όχι τι νομίζατε;
Θα ρωτήσει κανείς της αντιπολίτευσης, καλά ρε καλό παιδί και οι συμβάσεις τι προβλέπουν;
Μήπως την κατάπτωση εγγυητικών; Λέτε να έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του και ξεκινά μασάζ;
Από την άλλη πάλι, έρχεται ο ίδιος και μας κάνει κοινωνούς νέων έργων, που υπογράφει φαρδιά πλατιά!
Λέτε και αυτά, όπως πχ της τοποθέτησης έξυπνων μετρητών να κοστολογήθηκε προ ενεργειακής κρίσης;
Και επειδή η διοίκηση Μουριάδη μας έχει συνηθίσει στην μελλοντολογία χωρίς την χρήση βοηθημάτων, υπάρχει η πιθανότητα σε μερικά χρόνια και αυτά να πάνε άπατα;
Το δεύτερο εντυπωσιακό και σαφώς ενδεικτικό του τρόπου διακυβέρνησης τους είναι, η σχέση τους με το Περιγιάλι!
Ω γλυκύ μου έαρ;
Το είπαν και επικείμενα, στη συνέχεια μεγάλα έργα υποδομής, δρόμοι, δίκτυα και άλλα τινά.
Αποτέλεσμα να μας καλούν αύριο όλους, να ενωθώμεν μετ’ αυτών και λοιπών φορέων, ώστε μετά από 40 χρόνια παρατεταμένης ανεπάρκειας, να επικοινωνήσουμε τα οράματά μας, τους στόχους μας, τις επιθυμίες μας, που άπτονται της μελλοντικής ανάπτυξης της περιοχής!
Τι λέτε καλέ; Και η πρώτη οικοδομική άδεια που εκδόθηκε επί Σιμιτσή, το σχέδιο που ολοκληρώθηκε επί Τσανάκα, τα επικείμενα επί Μουριάδη, σε ποιο μήκος κύματος εξέπεμπαν;
Δεν κατηγορώ αυτούς που νέμονται την εξουσία, αναζητώ αυτούς που ανέχονται όσους νέμονται την εξουσία! Ποιους, αυτούς που αύριο θα υποδεχθούν αλαλάζοντες ωσαννά εις το
Περιγιάλι, τους επαΐοντες!”.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα