Συναίνεση στο δημοτικό σύμβουλιο όπως λέμε φούστα, μπλούζα και το Στοπ του Μαρκόπουλου στους Μπαχαλάκιδες της ΣΤΕΓΗΣ

Σας το υπογράφω ότι θα φορεθεί πολύ, κάτι σαν φούστα μπλούζα η συναίνεση στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Χθες λοιπόν παρουσία και του δημάρχου οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων βρέθηκαν στο δημαρχείο με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Μαμτσαδέλη, τον Θόδωρο Μουριάδη, την Χριστίνα Ταβουλτζίδου που δεν γνωρίζω τι λόγος της πέφτει για το πως θα λειτουργήσει το δημοτικό συμβούλιο, αλλά χωρίς αυτήν δεν πάει πουθενά κανείς στον δήμο και όλοι οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης.
@ Έμαθα ότι βάση νόμου θα συνεδριάζει την πρώτη Δευτέρα του κάθε μήνα το δημοτικό συμβούλιο και μπορεί να συνεδριάζει τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας αν αποφασισθεί να γίνουν και άλλα συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Επίσης θα διατηρηθεί το σύστημα των δια ζώσης συνεδριάσεων και με τη μορφή τηλεδιασκέψεων και ο μόνος αρνητικός ήταν ο Μάκης Παπαδόπουλος ο οποίος είπε ότι οι συνεδριάζει να γίνονται μόνο δια ζώσης και κάθε Δευτέρα.
@ Σε γενικές γραμμές η χθεσινή συνάντηση κύλησε ομαλά και δεν σημειώθηκαν κάποιες σοβαρές διαφωνίες.
@ Πήγε ο περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ από την Καβάλα ο κ. Λυμπεράκης για μαλλί και βγήκε κουρεμένος βάζοντας το θέμα της ΣΤΕΓΗΣ στο προχθεσινό περιφερειακό συμβούλιο για να πάρει ένα μεγαλοπρεπέστατο σποτ από την πλειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου μετά από την ορθή τοποθέτηση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου.
@ Δεν γνωρίζω τι κατάλαβε ο κ. Λυμπεράκης αλλά εγώ κατάλαβα ότι αυτό το θέμα με τη ΣΤΕΓΗ έχει παραγίνει και η πλειοψηφία του κόσμου είναι με το μέρος της Μητρόπολης η οποία θέλει να το κάνει μουσείο με τα κειμήλια της.
@ Χθες έγινε και η συγκέντρωση των διαμαρτυρομένων εσωτερικού και εξωτερικού απανταχού Μπαχαλάκιδων οι οποίοι προσπάθησαν να εκπέμψουν από την αίθουσα συνεδριάσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης ένα μήνυμα ξεπερασμένης αριστερής ευαισθησίας που στον κόσμο της Καβάλας προκαλεί
αναγούλα.
@ Στο χθεσινό κειμηλιαρχείο αριστερής μνήμης όλων αυτών που μάλλον έκαναν μνημόσυνο στα νιάτα τους αυτό που έγινε σε όλους γνωστό ήταν ότι η Μητρόπολη δεν κάνει πίσω και μαζί τους δεν είναι κανείς ούτε από τους πολιτικούς της Καβάλας και απέναντι τους είναι και οι πλειοψηφία των πολιτών.
@ Κόκκινη κάρτα λοιπόν από την περιφέρεια, κόκκινη κάρτα και από την διοίκηση του δήμου και πουθενά δεν μπόρεσαν να κρατηθούν για να συνεχίζουν τον “αγώνα” τους. Φυσικά που να υπάρξει διάθεση για επαναστατικές γυμναστικές αφού τα κουράγια των άλλοτε μελών της ΣΤΕΓΗΣ τα έχει
ροκανίσει ο χρόνος.
@ Νομίζω ότι με αυτά που ακούσθηκαν χθες αν κάποιοι εργάτες του λόγου τα μαζέψουν μπορεί να γράψουν το επόμενο βιβλίο τους.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα