Της ανακύκλωσης γίνεται στη ΔΕΠΟΣ και οι δέκα της καθαριότητας που παραμένουν σε διοικητικές θέσεις

Η δικαιολογία εύκολη δεν υπάρχει προσωπικό. Δεν υπάρχει προσωπικό για να μαζέψει την ανακύκλωση από την περιοχή της Νεάπολης και οι κάδοι έχουν ξεχειλίσει. Την μια φορά είχε χαλάσει το όχημα την άλλη δεν υπάρχει προσωπικό αναρωτιέμαι τι σόι υπηρεσία είναι αυτή.
@ Προφανώς την υπηρεσία καθαριότητας στη σημερινή της τραγική κατάσταση την έχει φέρει ο αντιδήμαρχος της επιβραβευτείς από του Καβαλιώτες με εκατοντάδες ψήφους Κυριάκος Σταυρίδης.
@ Είναι τρελό αυτός που δεν μπορεί να μαζέψει την ανακύκλωση από τους μπλε κάδους να μιλάει για τους καφέ. Προφανώς ο άνθρωπος δεν έχει συναίσθηση της αδυναμίας του να διοικήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία και για να καλύψει το έλλειμμα του καταφεύγει στην γνωστή δικαιολογία ότι δεν έχει προσωπικό.
@ Φυσικά ούτε λόγος να γυρίσουν πίσω στην υπηρεσία οι δέκα αποσπασμένοι από την καθαριότητα σε διοικητικές θέσεις εργαζόμενοι τώρα που έχουν ενισχυθεί οι διοικητικές υπηρεσίες του δήμου από υπαλλήλους των νομικών προσώπων που έχουν καταργηθεί.
@ Αλλά τα ρουσφέτια είναι ρουσφέτια και αν τα πειράξει θα γίνει επανάσταση.
@ Τι άκουσα ότι ο πρόεδρος της κοινότητας του Αμυγδαλεώνα διαμαρτύρεται για τα έργα που δεν προχωρούν στο χωριό του; Καλά αυτός δεν ήταν που προεκλογικά άλλα έλεγε και καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει Μουριάδη; Τώρα θα τον υποστεί και δεν θέλω να ακούσω κιχ.
@ Στις Κρηνίδες και γενικότερα στα χωριά του δήμου Καβάλας υπάρχουν ατομικοί κάδοι απορριμμάτων και όχι κάδοι όπως στην πόλη πράσινου χρώματος. Λογικά γιατί πολλά χωριά είναι αραιοκατοικημένα και περισσότερο βολεύει το σύστημα των μικρών ατομικών κάδων. Το πρόβλημα όμως γεννάται όταν κάποιοι κάδοι καταστρέφονται λόγω πολυχρησίας και πρέπει να αντικατασταθούν. Κανείς δεν γνωρίζει αν η υπηρεσία καθαριότητας έχει διαθέσιμους κάδους να δώσει και έτσι αυτό που λέγεται είναι ότι πρέπει όσοι
έχουν πρόβλημα να τους αγοράσουν. Και ερωτώ τότε γιατί πληρώνουν τα δημοτικά τέλη όταν αυτή η παροχή που δίδεται σε όλους τους κατοίκους της πόλης δεν την έχουν οι κάτοικοι των χωριών; Μετά αναρτιούνται κάποιοι γιατί φωνάζουν οι κάτοικοι του πρώην δήμου Φιλίππων.
@ Με την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας άρχισαν οι εργασίες για το πρώτο
συμβούλιο του 2024 της ΚΕΔΕ.
Δύο ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν από μια κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό και ένα τριήμερο σε προορισμό τους στην Ελλάδα.
Το πρώτο φλουρί έπεσε στον Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Καφαντάρη
που θα πάει τριήμερο σε όποιο μέρος της Ελλάδας επιθυμεί, ενώ την Κρουαζιέρα την κέρδισε ο Φίλλιπος Αναστασιάδης, δήμαρχος Παγγαίου.
@ Κρουαζιέρα θα σε πάω που λέει και ο Γερμανός…

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα