Έξω ο Καλανταρίδης μέσα ο Ξανθόπουλος;

@ Όντας έγινε από τον Χρυσανίδη κρούση στον Ηλία Καλανταρίδη αλλά δεν αποδέχθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος της Τσανάκα να συμπορευτεί μαζί του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Έτσι ο Μπάμπης μπροστά στο άγχος του να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο πολιτικά σύνολο αφού μέχρι τώρα μόνο άτομα του επαγγελματικού του χώρου κατά βάση παρουσίασε ως υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους μαθαίνω ότι απευθύνθηκε και στον Νίκο Ξανθόπουλο.
@ Στην ερώτηση που έκανα στον Νίκο Ξανθόπουλο αν θα συμπορευτεί με τον Μπάμπη Χρυσανίδη ούτε με το διέψευσε αλλά ούτε και με το επιβεβαίωσε.@ Η εντολή άκουσα ότι δόθηκε για το γκάλοπ των δύο Ιωσηφίδου και Κλειτσιώτη το οποίο ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και έμενε να το πάρουν στα χέρια τους προκειμένου να τηρήσουν τη συμφωνία που έκαναν ότι η πρώτη ή ο πρώτος στις προτιμήσεις των δημοτών θα αναλάμβανε και την αρχηγία του ενιαίου συνδυασμού.
@ Δεν γνωρίζω αν θα υπάρξει σύντομα κάποια κοινή ανακοίνωση αλλά όσο περνά ο καιρός και δεν ολοκληρώνεται αυτή η διαδικασία κάποιοι που δεσμεύτηκαν είτε με την Ιωσηφίδου και πολύ περισσότερο με τον Κλειτσιώτη άρχισαν να αντιδρούν.
@ Συγκεκριμένα αυτός που έχει μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο Ντίνος Κλειτσιώτης που παρουσιαζόταν ως ο κυρίαρχος από τον χώρο της ΝΔ υποψήφιος δήμαρχος και μέχρι σήμερα δεν κατάφερε όχι μόνο να αποκτήσει μια δυναμική αλλά πιθανόν να γίνει δεύτερος πίσω από την Ιωσηφίδου. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που άρχισαν να αποστασιοποιούνται αφού άλλα τους έλεγε για την αυτόνομη κάθοδο τους ο Κλειτσιώτης και ότι η νίκη ήταν σίγουρη αφού είχε στο τσεπάκι του το 25% των ψηφοφόρων του δήμου Καβάλας.
@ Αυτόν που βλέπω να δυναμώνει μέρα με την μέρα ακολουθώντας ένα άλλο δρόμο στον τρόπο που πολιτεύεται είναι ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Απευθύνεται κατά βάση στους νέους ψηφοφόρους και λόγω ηλικίας ελπίζοντας ότι θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα των νέων που για πρώτη φορά θα ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.
@ Έτσι οι μέχρι σήμερα επιλογές των υποψηφίων του είναι άτομα που κινούνται στην πλειοψηφία τους στους καλλιτεχνικούς χώρους με τους οποίους έχουν καλή επαφή.
@ Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν κάνει τις επιλογές τους όπως ο Γιάννης Πασχαλίδης που δείχνει ότι στηρίζει Μουριάδη, αλλά και ο Τάκης Εμμανουηλίδης που δεν το έκρυψε ούτε το κρύβει ότι και αυτός θα ξεπληρώσει το ρουσφέτι του Κοσμόπολις.
@ Νέες κολεγιές με τον Μουριάδη είναι αυτή της Παναγιωτίδου που είπε να εκμεταλλευτεί το κενό που άφησε η Ελευθεριάδου στις σχέσεις της με τον Μουριάδη παραβλέποντας αυτά που έγιναν στο παρελθόν μεταξύ της ίδιας και του δημάρχου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα