Ο κύκλος υποψηφίων βουλευτών υποστηρικτών του Μουριάδη ενοχλημένοι Δημήτρης Παπουτσής και Τάνια Ελευθεριάδου

Στα κάγκελα ακούω ότι ανέβηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπουτσής αν και δεν φημίζεται για τον χουλιγκανισμό του. Ο λόγος όπως άκουσα που τα πήρε ο Δημήτρης Παπουτσής στο κρανίο ήταν επειδή ο δήμαρχος τον αγνόησε και δεν τον κάλεσε στο τσούγκρισμα των αυγών στα
ΚΑΠΗ, ενώ κάλεσε τον Λεωνίδα Παππά, τον Εμμανουηλίδη, τον Πασχαλίδη, τον Λαζαρίδη και την Παναγιωτίδου.
@ Φυσικά ο Δημήτρης Παπουτσής δεν ξεχνάει και ο Οκτώβριος δεν είναι μακριά άσχετα αν ψηφίζει στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Παγγαίου.
@ Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι ο Μουριάδης έχει κάνει τις επιλογές του σε πρόσωπα που θα προσπαθήσει να τα στηρίξει στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου και θα περιμένει να ανταποκριθούν και αυτά στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
@ Μόνο αυτό σημειώνω. Όσοι λοιπόν τρέχουν πίσω από τον Μουριάδη να έχουν υπόψη τους ότι οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν τρώνε κουτόχορτο.
@ Φυσικά με τις παραπάνω κινήσεις του Μουριάδη ενοχλημένη είναι και η Τάνια Ελευθεριάδη η οποία ως βουλεύτρια τους ΣΥΡΙΖΑ τον Οκτώβριο και ειδικά την δεύτερη Κυριακή δεν βλέπω να στηρίζει τον Θόδωρο.
@ Εκπληκτικό η νομαρχιακή της ΝΔ της Καβάλας δεν είχε ενημερωθεί για τον ερχομό του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη αυτή την Πέμπτη στην Καβάλα. Τόσο πολύ την δίνουν σημασία και ιδιαίτερα τον Μπάμπη Δράκο τον οποίο τον έχουν στα μαύρα κατάστιχα της Συγγρού.
@ Όπως υπάρχει η περίπτωση και στις εκλογές του Μαΐου η Καβάλα να βγάλει τρεις βουλευτές από την ΝΔ με το σύστημα της απλής αναλογικής τόσο δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς ότι μπορεί να εκλεγεί βουλευτής από τον ΠΑΣΟΚ αλλά και από την “Ελληνική Λύση”.
@ Η ΝΔ χτυπάει και τρίτο βουλευτή και ένα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί η ΝΔ να χάσει την μια έδρα αν η μπίλια για το ΠΑΣΟΚ γυρίσει σε 21 νομούς χωρίς να βρει εκείνα τα ποσοστά που θα του δώσουν την έδρα από τα υπόλοιπα. Πιο κοντά ίσως είναι να βγάλει βουλευτή η “Ελληνική Λύση” του Βελόπουλου αφού η Καβάλα είναι 12η στις επιλογές που έχει το συγκεκριμένο κόμμα μετά τα ποσοστά που θα πάρει.
@ Περίπου 430.000 νέοι, ηλικίας από 17 έως 21 ετών, θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Από αυτούς, ο ένας στους πέντε (90.000-100.000) πηγαίνει ακόμα σχολείο.
Στην συγκεκριμένη ηλιακή ομάδα, μάλιστα, εντοπίζεται δημοσκοπικά το μεγαλύτερο ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου, ενώ υπολογίζεται ότι ένα σημαντικό ποσοστό, που μπορεί να ξεπεράσει το 40%, δεν θα προσέλθει στις κάλπες.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα