ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μέχρι τις εκλογές αναστέλλω την κομματική μου δραστηριότητα

Παιχνίδι επικίνδυνο και καταστροφικό για τη ΝΔ στην Καβάλα έχει στήσει με την συμπεριφορά του ο Μακάριος Λαζαρίδης και οι συνεργάτες του, καθώς επιμένουν στο να βγουν εκτός κομματικών γραμμών, και δράσεων όσοι είναι απέναντι στην κομματική υποψηφιότητα Μέτιου, για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ!

Με πρόσχημα την εκλογική άνοδο της ΝΔ στην περιοχή μας και παράλληλα με απώτερο στόχο την εκλογική του νίκη με άνεση ο κύριος Λαζαρίδης που μας προέκυψε «υποψήφιος μουσαφίρης» με τις ευλογίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και την ανοχή ορισμένων υποστηρικτών του, τώρα ο σύμβουλος επικοινωνίας ανοίγει θέματα τα οποία θα κοστίσουν στο τέλος την εκλογική ήττα της Δήμητρας Τσανάκα την οποία στηρίζει (!) ο Λευτέρης Αυγενάκης με την σύμφωνη γνώμη του αρχηγού.

Παράλληλα με την γνωστή πατάτα να προσφέρει βήμα συζήτησης και ανταλλαγής σκέψεων με την Πρωτοβουλία Πολιτών του πρώην Δήμου Φιλίππων οι οποίο ζητούν να αποσχιστεί ο δήμος τους από τον Δήμο Καβάλας, τους δίνει την ευχέρεια να καταφέρονται κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας Χαράλαμπου Δράκου, ο οποίος είναι το κόκκινο πανί για τον Μακάριο και θέλει σώνει και καλά …να τον βάλει στον ίσιο (δικό του) δρόμο.

Κι ερχόμαστε στην απόφαση της κυρίας Στέλλας Παπαδοπούλου, γενικής γραμματέως της ΝΟΔΕ Καβάλας, η οποία αποφάσισε να συμπορευτεί με τον Χριστόδουλο Τοψίδη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Ζητά ο κύριος Λαζαρίδης την παραίτηση από την κομματική της ιδιότητα. Πραγματικά μεγάλο θράσος…

Από την άλλη η ίδια η κυρία Παπαδοπούλου, με αίτημά της λεβέντικα αναστέλλει την κομματική της δραστηριότητα μέχρι τις εκλογές…

Από αυτό το σκηνικό δυναμωμένη βγαίνει η παρουσία του Κώστα Κατσιμίγα, υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όσο πάει και ανεβαίνει με αποτέλεσμα να έχει στην Δράμα 400 ακροατές στην πρώτη του εμφάνιση, ενώ στην Καβάλα, ανεβαίνει συνεχώς από τα κομματικά καμώματα των …όψιμων υποψηφίων..

Ας είναι. Καλά κάνουν μια και βάζουν πάνω από την επιτυχία του κόμματος της ΝΔ την προσωπική τους επιλογή και επιδίωξη!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα