ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ-Οι «Μαχητές της Μνήμης» ανέλαβαν την ευθύνη της ενέργειας

Η ομάδα “Μαχητές της Μνήμης”, η οποία πρόσκειται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 20ης Μαρτίου στο αυτοκίνητο του Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας της Χρυσής Αυγής και υποψήφιου δήμαρχου με το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής για την Καβάλα Δημήτρη Βογιατζή.
Αναλυτικά:
Τα τελευταία χρόνια καταγράφονται καθημερινά επιθέσεις σε πρόσφυγες, οικογένιες και μικρά παιδιά, σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και καταλήψεις , σε θεατρικές παραστάσεις, σε αντιφασίστες / στριες , σε οτιδήποτε διαφορετικό και “ ξένο” για τους ”νταήδες” της Χ.Α.Πριν λίγες μέρες είδαμε τη σκληρή και πραγματική εκδοχή αυτής της συμπεριφοράς από τον Ναζί μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας. Στο όπλο του ήταν γραμμένη μια κωδική φράση ” 14 words” ( 14 λέξεις ) ” We must secure the existence of our people and the future for white children” ( πρέπει να εξασφάλισουμε την ύπαρξη του λαού μας και ένα μέλλον για τα λευκά παιδιά )Η φράση αυτή χρησιμοποιείται από τους Νάζι σε όλο το κόσμο για να συννενοούνται μεταξύ τους.Αρχικά χρησιμοποιήθηκε από τον Αμερικάνο Νεοναζί , Ντέιβιντ Λέιν , μέλος της οργάνωσης The Order . Τη φράση αυτή , εννοείται πως τη χρησιμοποιούν και οι ” δικοί” μας Χρυσαυγήτες.Ξεκάθαρα δίνουν τα εύσημα στο μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας και σε όλους τους Νεοναζί δολοφόνους. Μαχόμενοι το φασισμό, αποφασίσαμε τα ξημερώματα της Τετάρτης , 20/3/2019, να κάψουμε το αυτοκίνητο του Δημήτρη Βογιατζή , γραμματέα της Τ.Ο. Καβάλας και υποψήφιο δημάρχου με την Ελληνική Αυγή. Αυτό ήταν μόνο η αρχή τσακίζουμε Ναζί».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα