Μετά το δήμο το επιμελητήριο και “ο Τόπος της Ζωής μας” στηρίζει την ΒΦΛ ενάντια στην προσπάθεια της ΔΕΠΑ να επιφέρει την οικονομική ασφυξία στο εργοστάσιο

Μετά το επιμελητήριο και την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα ένας ακόμη υποψήφιος δήμαρχος ο Μάκης Παπαδόπουλος έρχεται να συμπαραταχθεί στις πολιτικές δυνάμεις που είναι υπέρ της ΒΦΛ. Συγκεκριμένα ο συνδυασμός «ο Τόπος της Ζωής μας» με χθεσινό δελτίου τύπου είναι κοντά στην ΒΦΛ.
Συγκεκριμένα αναφέρει «Η παράταξή μας υπερασπίζεται σθεναρά την απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου της Βιομηχανίας Λιπασμάτων, της μοναδικής λιπασματοβιομηχανίας της χώρας, πυλώνα της τοπικής και εθνικής οικονομίας.
Στη σημερινή οικονομική συγκυρία, που όλοι μας άλλωστε βιώνουμε, είναι επιτακτική ανάγκη η αντιμετώπιση των χρηματοοικονομικών ζητημάτων να γίνεται με τους επικρατούντες κανόνες της αγοράς, και όχι με ασφυκτικούς οικονομικούς όρους.
Στα πλαίσια της αμοιβαίας ωφέλειας των δύο επιχειρήσεων (Λιπάσματα-ΔΕΠΑ), είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να βρεθεί ένας κοινός τόπος και μία αμοιβαία επωφελής λύση, ώστε να συνεχιστεί η προμήθεια φυσικού αερίου προς το εργοστάσιο, να συνεχιστεί η λειτουργία του και να διασφαλιστούν οι εκατοντάδες άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα