Για την ανικανότητα του Βλάχου φεσώνουν τους επαγγελματίες της παραλίας

Δεν τους έφτανα τους επιχειρηματίες της εστίασης οι υπέρογκες αυξήσεις των δημοτικών τελών τώρα πήρε σειρά και ο ΟΛΚ για να κάνει αύξηση 20% στα τέλη τραπεζοκαθισμάτων για όλους αυτούς που καταλαμβάνουν χώρους στην παραλία της Καβάλας. Αυτή την αύξηση την χαρακτήρισε στους προέδρους των καφεζυθοπωλών και των εστιατόρων ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Άγγελος Βλάχος ως επιβεβλημένη, γιατί τους είπε ότι μειώθηκαν τα έσοδα του οργανισμού από την παραχώρηση του λιμανιού “Φίλιππος Β” και γι ́ αυτό θα πρέπει να τα αναπληρώσει με τις αυξήσεις στα τραπεζοκαθίσματα!
@ Φυσικά και ο κ. Βλάχος όπως και ο δήμαρχος φορτώνουν φόρους στις πλάτες των επαγγελματιών αντί να εξοικονομήσουν πόρους από άλλες πήγες όπως την ενοικίαση του δεύτερου χώρου στάθμευσης στο λιμάνι “Απόστολος Παύλος” όπως από τα ενοίκια όλων των κομμάτων που νοικιάζουν γραφεία στην πολυκατοικία του λιμεναρχείο αλλά και από την αύξηση των λιμενικών τελών όσων κρατάνε θέσεις για τις βάρκες του στις πλωτές εξέδρες. Όμως τα υποζύγια είναι γνωστά και έχουν ταυτότητα και είναι οι επαγγελματίες.
@ Το δικό μου ερώτημα έχει να κάνει όμως αν οι συγκεκριμένες αυξήσεις ψηφίστηκαν από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΚ εδώ στην Καβάλα ή όχι. Αν ψηφίστηκαν όμως από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΚ θα πρέπει να ντρέπονται που πήραν μια τέτοια απόφαση.
@ Μάλλον με την εμπλοκή του ιδιώτη στην καθαριότητα για 5 μήνες του δήμου Καβάλας βολεύονται και οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Αυτό το συμπεραίνω γιατί δεν έχουν αντιδράσεις μέχρι σήμερα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα