Αναφορά προς τους ελεγκτές τους δημοσίους για την υπόθεση Αργυρίου

Τελικά η πλειοψηφία της δημοτικής επιτροπής που είναι από την παράταξη του Μουριάδη ψήφισε την αποζημίωση της Στέλλας Αργυρίου με 1.620 ευρώ για νάρθει από την Αθήνα και να οργανώσει μια εκδήλωση ως εντεταλμένη σύμβουλος για τις γυναίκες.
@ Θα της πληρώσει ο δήμος τα εισιτήρια και την διαμονή της στην Καβάλα όπου υποτίθεται μένει. Είναι το νέο ήθος και ύφος της διοίκησης Μουριάδη και του αντιδημάρχου του Βασίλη Λεμονίδη.
@ Δεν θα υπήρχε φυσικά κανένα πρόβλημα, αν πλήρωναν τα εισιτήρια της κ. Αργυρίου, προκειμένου να ταξίδεψει από την Καβάλα στην Αθήνα για κάποια δουλειά του δήμου. Τώρα έρχεται η δημοτική σύμβουλος του Μουριάδη από την Αθήνα στην Καβάλα και τις πληρώνουν εισιτήρια και διαμονή 180 ευρώ την ημέρα επί 9 ημέρες που υποτίθεται ότι θα χρειασθεί για την διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
@ Φυσικά μέχρι χθες ο αντιδήμαρχος διοικητικών υποθέσεων του δήμου Βασίλης Λεμονίδης δεν έκανε επί του συγκεκριμένου θέματος καμιά δήλωση όμως να το γνωρίζει ότι κάποιοι θα του κάνουν αναφορά στις ελεγκτικές υπηρεσίες του δημοσίου γιατί αυτός το εισηγήθηκε και παράλληλα η μπάλα θα πάρει και όσους το ψήφισαν.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα