Η Αναστασία Ιωσηφίδου μιλάει για την Καλαμίτσα “Η ακτή ανήκει στον δήμο αλλά ο δήμος επιμένει να θέλει να το δώσει στην ΕΤΑΔ”

Με την καταγγελία που έκανα την περασμένη εβδομάδα επώνυμα στην αστυνομία ότι ο δήμος εκτελεί παράνομες εργασίες εντός της ακτής της Καλαμίτσας δημιούργησαν μια σύγχυση στην διοίκηση του δήμου διότι δεν μπορούσε να ισχυριστεί στην αστυνομία ότι δεν της ανήκει το ακίνητο προκειμένου να βγει από την δύσκολη θέση στην οποία την έφερα άσχετα αν ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρα συνέχισε να λέει ότι ανήκει στην ΕΤΑΔ.
@ Βέβαια ο Μουριάδης είπε στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας και κάτι ακόμη ότι το θέμα της ακτής της Καλαμίτσας θα απασχολήσει την νέα διοίκηση του δήμου αυτή που θα προκύψει από τις εκλογές τους Οκτωβρίου και θα πρέπει να συμφωνήσει με την ΕΤΑΔ για την παραχώρηση της.
@ Μετά από 4 χρόνια ομολόγησε την ήττα του αφού δεν μπόρεσε να περάσει στα χέρια του δήμου η ακτή της Καλαμίτσας παρόλα όσα είχε δηλώσεις το 2020 ότι αν δεν το πετύχαινε θα παραιτηθεί από δήμαρχος.
@ Διαμόρφωσε όμως μια άποψη ότι είναι ο μόνος που λέει ότι η Καλαμίτσας είναι της ΕΤΑΔ ενώ όλοι οι υπόλοιποι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο λένε ότι είναι του δήμου.
@ Το 2013 ο τότε δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής με μια απόφαση που ελέγχεται για τη σκοπιμότητα της μαζί με τον τότε αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Θόδωρο Μουριάδη μετακίνησαν την οριογραμμή πάνω από τον δρόμο που περνά από την ακτή και την μετέφεραν εκεί που είναι τα μπετά μπροστά από τα καταστήματα. Έτσι έβγαλαν εκτός διεκδίκησης τα δημόσια κτήματα και έδωσαν το δικαίωμα στην ΕΤΑΔ να λέει ότι η Καλαμίτσα της ανήκει. Αυτά όλα τα αποκάλυψε η Αναστάσια Ιωσηφίδου που ήταν η μόνη που για πρώτη φορά μίλησε ότι η Καλαμίτσας ανήκει στον δήμο και έπρεπε και πρέπει να την
διεκδικήσει ο δήμος όταν αυτά που είπε δεν τα ήξερε ο τεχνοκράτης Μουριάδης.
@ Δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά και όσα δεν διεκδικούσε η ΕΤΑΔ ο Μουριάδης με τον Σιμιτσή έβαλαν και ένα πρόστιμο στην ΕΤΑΔ για το κατάστημα Μερσέντες αναγνωρίζοντας ότι και αυτό το κτίριο ανήκει στην ΕΤΑΔ. Φυσικά η ΕΤΑΔ δεν πλήρωσε ποτέ το πρόστιμο αλλά πήρε το χαρτοφυλάκιο από τον δήμο.
@ Η άποψη όμως της Αναστασίας Ιωσηφίδου είναι ότι ο δήμος μπορεί στα δικαστήρια να κερδίσει την μάχη εναντίον της ΕΤΑΔ αρκεί φυσικά να το θέλει. Το θέμα είναι ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου αυτό δεν το επιθυμεί και γι ́ αυτό θα πρέπει να αποφασίσουν οι Καβαλιώτες αν θα ψηφίσουν πάλι τον Μουριάδη για να χάσει τελεσίδικα ο δήμος την ακτή της Καλαμίτσας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα