Ο Μερέσης, ο Αλέκος της Αλάνας και ο νέος υποψήφιος δήμαρχος του Παγγαίου

Για ακόμη μια φορά ο πρώην δήμαρχος Λευτέρης Μερέσης δηλώνει ότι θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου για τον δήμο Θάσου.
“ Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα γράφει. “Πολίτες της Θάσου ,έχουμε μαζί μια διαδρομή ζωής, μαζί πάντα αποφασίζαμε για τα πάντα, έτσι και τώρα σέβομαι απόλυτα την δίκη σας απόφαση σας,να κατέλθω υποψήφιος δήμαρχος στο νησί μας.
Με πληγώνει η σημερινή εικόνα αδυναμίας να υλοποιηθούν τα αυτονόητα. Αποτελεί χρέος όλων μας να σταματήσουμε αυτό τον κατήφορο της μετριότητας που ανταλλάσσει χειραψίες και μετρά αποτυχίες. Η μετριότητα και η διαρκής μάχη για την κατάκτηση του αυτονόητου είναι κατώτερη του νησιού μας . Δεν διεκδικώ το Δήμο για να κάνω πολιτική καριέρα , αλλά για να μετουσιώσω τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία μου σε δημιουργική πολιτική. Η Θάσος και ο Δήμος μας χρειάζονται όλους! Για να ανατρέψουμε την παρακμή της στασιμότητας.
Η μετριότητα δεν αξίζει στην Θάσο ! Θα είμαι πάντα για εσάς ο Λευτέρης που γνωρίσατε και ξέρετε, πάντα παρών για τις ανάγκες του τόπου μας και τους ανθρώπους του. Ξεκινάμε μαζί σήμερα για το αύριο των Θασίων”.
@ Δεν ξέρω αν θα φτάσει ο Μερέσης μέχρι το τέλος και αν θα μπορέσει να σχηματίσει συνδυασμό αλλά αν καταφέρει να κατεβεί θα πλαγιοκοπήσει από τα δεξιά το σημερινό δήμαρχο Λευτέρη Κυριακίδη.
@ Δεν γνωρίζω πως θα αντιδράσει ο σημερινός δήμαρχος ούτε πως αναχαιτίσει την επίθεση Μεράση από τα δεξιά το κόμμα της ΝΔ που αν τα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους θα χάσει τον δήμο της Θάσου.
@ Φαίνεται ότι εκεί στο Παγγαίο δεν ησυχάζουν οι πασοκτζίδες και κάνουν προτάσεις σε άτομα που πιστεύουν ότι μπορούν να σταθούν απέναντι από τον Αναστασιάδη το σημερινό δήμαρχο προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές του Οκτωβρίου.
@ Μετά την πρόταση που έκαναν στον Βασίλη Καρρά ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης και επειδή δεν είδε φως από την πλευρά του τραγουδιστή τώρα μαζί και με άλλους πρώην δημοτικούς του συμβούλους έχουν στρέψει το ενδιαφέροντος και πιέζουν επιχειρηματία της περιοχή να κατεβεί για
αντίπαλος του Αναστασιάδη. Δεν ξέρω αν θα κλείσει θετικά αυτή τους η προσπάθεια αλλά αν πετύχουν και πείσουν τον επιχειρηματία να κατεβεί στις εκλογές του Οκτωβρίου τότε ο Αναστασιάδης θα βρει μπροστά του έναν άξιο αντίπαλο.
@ Δεν γνωρίζω αν έχουν βάση αυτά που αναφέρει ρεπορτάζ του οικονομικό σαιτ “bankingnews” ότι το τίμημα με τον οποίο πουλήθηκε η αλάνα της Ηρακλείτσας ήταν χαμηλό μόλις 62 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και αυτό από μόνο του εγείρει πολλά ερωτήματα σε όσους βλέπουν ότι ο Αλέκος κοροϊδεύει όπως
και στην περίπτωση του ΑΟΚ.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα