Η δημοκρατία της Μεζούρας -Ανεπίτρεπτη ενέργεια η σύλληψη Ξουλόγη που συσπειρώνει τον κόσμο γύρω του

Για πάνω από 4 ώρες παρέμεινε το Σάββατο κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης ο π. Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης μετά από ανώνυμη καταγγελία για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας μιας και το εκλογικό του κέντρο (απέναντι από τα ΚΤΕΛ) όπως ανέφερε η καταγγελία δεν έλαβε όπως προβλέπει ο νόμος την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας από τις Αστυνομικές αρχές της περιοχής μιας και φέρεται να βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων (48m) από το εκλογικό κέντρο του Φίλιππου Αναστασιάδη το οποίο βρίσκεται στην πιάτσα των ταξί. Ο δικηγόρος του κ. Δημήτρης Παπουτσής υποστήριξε ότι η σύλληψή του ήταν αδικαιολόγητη μιας και είχε κατατεθεί προσφυγή κατά της αρνητικής απόφασης του Α.Τ. Ελευθερούπολης για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στο εκλογικό κέντρο το οποίο σημειωτέον ο Βασίλης Ξουλόγης υποστηρίζει ότι βρίσκεται όχι 48 αλλά 52,5 μέτρα απόσταση από αυτό του Φίλιππου Αναστασιάδη και ανέμενε εντός 5νθημέρου την έκβαση της προσφυγής του και την τελική απόφαση του Αστυνομικού διοικητή Ελευθερούπολης.
Όπως δήλωσε σχετικά το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ξουλόγη Σταμάτης Ματσάγγος «ήμουν μαζί με τον κ. Ξουλόγη το Σάββατο όταν έγινε αυτή η ενέργεια της αστυνομίας που ήταν μια πρωτοφανής πράξη αφού δεν έχει ξαναγίνει πανελλαδικά κάτι παρόμοιο, είναι η δημοκρατία της μεζούρας, όπως μου είπε και ο υποδιοικητής της αστυνομίας μέτρησαν τον χώρο με την μεζούρα και διαπίστωσαν ότι είναι πάνω από 54 μέτρα αν και ο νόμος είναι ελαστικός….. αυτή την σκοπιμότητα δεν μπορώ να την καταλάβω διότι έτσι συσπειρώνεται ο δικός μας κόσμος που βλέπει την αδικία που γίνεται και αυτή η πράξη δηλώνει πανικό και ανασφάλεια…… ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τον Βασίλη Ξουλόγη διότι η σημερινή διοίκηση του Αναστασιάδη δεν έκανε τίποτε και πέρασαν πέντε χαμένα χρόνια για τον Δήμο Παγγαίου……».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα