Κρύβει ο Μουριάδης τη σύλληψη της υποψήφιας δημοτικής του συμβούλου από την αστυνομία προχθές με χασίς;

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο επικεφαλής του κάθε συνδυασμού αυτούς που βάζει στο ψηφοδέλτιο του. Πρέπει να τους γνωρίζει από την καλή και από την ανάποδη, διότι μπορούν να τον εκθέσουν ανά πάσα στιγμή με τις ενέργειες τους. Αν δεν τους γνωρίζει φυσικά δεν απαλλάσσετε από την ηθική ευθύνη όπως και στην περίπτωση που θα το γνώριζε και παρόλα αυτά τον ή την ενέταξε στο συνδυασμό του.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου από την αστυνομική διεύθυνση της Καβάλας συνελήφθη νεαρή υποψήφια του Θόδωρου Μουριάδη διότι βρέθηκε στην κατοχή της ποσότητα χασίς. Το γεγονός δεν δημοσιοποιήθηκε μέχρι χθες από την περιφερειακή διεύθυνση της αστυνομίας, μπορεί γιατί μεσολάβησε το Σαββατοκύριακο ή γιατί κάποιος δεν το έδωσε ακόμη. Όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία και αν δεν γίνει γνωστό σήμερα με δελτίο τύπου και σήμερα τότε κάποιοι άλλοι θα πρέπει να απολογηθούν. Το θέμα όμως έχει και τις πολιτικές του διαστάσεις πέρα από τις ποινικές. Τι θα κάνει αλήθεια ο Θόδωρος Μουριάδης που δεν το έχει κάνει γνωστό μέχρι σήμερα; Θα την απομακρύνει από το ψηφοδέλτιο του ή θα προτιμήσει να σιωπήσει και να την κρατήσει εντός του συνδυασμού του κρυφά;
Η ηθική πλευρά είναι φυσικά και η πιο σημαντική. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης προφανώς δεν εξέτασε πολύ κακά τα πρόσωπα με τα οποία αποφάσισε να προχωρήσει τον προεκλογικό αγώνα. Η ευθύνη είναι δική του αλλά και του κόσμου αν του αναθέσει την διοίκηση του δήμου. Όταν δεν μπορεί να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο προσδοκιών ένα συνδυασμό θα τα καταφέρει να κρατήσει τη διοίκηση του δήμου στιβαρά στα χέρια του.
Για τον Μουριάδη να σας πω ότι δεν θα είναι ο μόνος πολοκέφαλος μέχρι τις 26 Μαΐου. Έρχεται και άλλη φουρτούνα που αυτή μαζί με την πιο πάνω δεν ξέρω αν θα την αντέξει ο διάδοχος του Σιμιτσή.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα