Η διοίκηση του επιμελητηρίου κοιμάται όρθια Ενώ τα δάνεια των επιχειρήσεων της Καβάλας βεβαιώνονται στην εφορεία η διοίκηση του επιμελητηρίου δεν λέει να συμμαζευτεί από τα ταξίδια

Και ενώ από το επιμελητήριο το έχουν ρίξει εδώ και 2 χρόνια στα ταξίδια και τις εκθέσεις ο επιχειρηματικός κόσμος βογκά μετά την βεβαίωση των δανείων με την εγγύηση του δημοσίου στην εφορεία ο Δέμπας και οι υποστηρικτές του κάνουν πως δεν ακούν και δεν βλέπουν το πρόβλημα.
@ Ευτυχώς υπάρχει και ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης επιμελητηρίων Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης και έχει ανακοινώσει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα προκαλέσει μια σύσκεψη όλων των προέδρων για να εξετάσουν τους τρόπους αντίδρασης.
@ Και ενώ το βραδυφλεγές επιμελητήριο της Καβάλας πέρα βρέχει μετά την προσπάθεια Καβαλιώτισσας επιχειρηματία επιτεύχθηκε και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ στις 16 Οκτωβρίου που μας πέρασε η απόφαση του υφυπουργού οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη για τα συγκεκριμένα δάνεια και μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα πόδια των τραπεζών.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα