Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΙΜΙΤΣΗ; «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ως «σφραγίδα διαπραγμάτευσης» για τις προσωπικές του επιδιώξεις»…

Τα τελευταία ξεσπάσματα της Φώφης Γεννηματά φανερώνουν ότι η ίδια απεχθάνεται οτιδήποτε ακούγεται για συνεργασίες, πόσο μάλλον των στελεχών της τα οποία έχουν προχωρήσει σε τέτοιες και ιδιαίτερα με εκπροσώπους της ΝΔ, όπως η περίπτωση του Κωστή Σιμιτσή με τον Χρήστο Μέτιο.

Η ίδια είπε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ως «σφραγίδα διαπραγμάτευσης» για τις προσωπικές του επιδιώξεις»…

Ποιους άραγε εννοεί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ η οποία περνά στην αντεπίθεση διαμηνύοντας στους αμφισβητίες της αν θέλουν να θέσουν θέμα αλλαγής ηγεσίας, να το κάνουν εντός του Κινήματος Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά μίλησε με οργή για όσους «ξαφνικά θυμήθηκαν να δηλώσουν ότι αγωνιούν για το ΠΑΣΟΚ και το μέλλον του» αν και «με μερικά χρόνια καθυστέρηση βέβαια», αφού «δεν αγωνιούσαν όταν έφτασε εκλογικά στο 4% και δημοσκοπικά στο 2,8%, δεν αγωνιούσαν για την κατάληψη του χώρου μας από το ΣΥΡΙΖΑ όταν έγινε Κυβέρνηση και αγωνιούν τώρα που είναι αντιπολίτευση. Δεν αγωνιούσαν όταν ήμασταν 7ο κόμμα στη Βουλή, αγωνιούν τώρα που το Κίνημα Αλλαγής καθιερώθηκε στο κέντρο του πολιτικού συστήματος ως ο προοδευτικός πόλος, τρίτο κόμμα με διπλάσιο ποσοστό».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ – χωρίς να κατονομάσει κάποιο στέλεχος – έστειλε αυστηρό μήνυμα: «Κάποιοι ντρέπονταν να πουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ. Προπηλακίζονταν τα στελέχη μας και δεν μιλούσαν, είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους. Τώρα, μας λένε για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πρωταγωνιστεί στην άνοδο του «καινούργιου». Υπάρχει μέσα από το Κίνημα Αλλαγής. Ήμουν και είμαι περήφανη, για την ιστορική διαδρομή της παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, που υπήρξε για πολλά χρόνια το δεύτερο σπίτι μου και κανείς δεν δικαιούται να μου κουνά το δάκτυλο» αναμένεται να τονίζει αυστηρά η Φώφη Γεννηματά.

Κλιμακώνοντας τις επιθέσεις της κατά των στελεχών που μιλούν για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, απηύθυνε σαφή προειδοποίηση: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ως «σφραγίδα διαπραγμάτευσης» για τις προσωπικές του επιδιώξεις. Δεν είναι ώρα για «μάχη οπισθοφυλακής» και επίδειξη δήθεν Πασοκικού πατριωτισμού, είναι ώρα μάχης για το παρόν και το μέλλον του τόπου και της παράταξης».

Παρά ταύτα, η Φώφη Γεννηματά προκάλεσε τους επίδοξους αμφισβητίες της: «Όποιος όμως δεν τα αντιλαμβάνεται αυτά και παραμένει προσκολλημένος στις προσωπικές του φιλοδοξίες ας έρθει στο Κίνημα Αλλαγής , υπάρχουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες να θέσει θέμα νέας εκλογής, ενάμιση χρόνο μετά την εκλογή από τη βάση από 220.000 ανθρώπους της παράταξης».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα