Το θέμα της πεσμένης γέφυρας έθεσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Μιχάλης Παπαδόπουλος στο νεοδημοκρατικό κλιμάκιο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο μεταξύ φορέων της Καβάλας και κλιμακίου βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι επισκέφθηκαν την πόλη εν όψει της έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και την ομιλία του Πρωθυπουργού την Παρασκευή.

Από την Καβάλα ήταν παρόντες ο Μακάριος Λαζαρίδης και ο Γιάννης Πασχαλίδης οι οποίοι συνόδευαν τρεις βουλευτές από τον Πειραιά και την Αθήνα.

Στους βουλευτές της ΝΔ τέθηκαν τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας ώστε να υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κλειτσιώτης,πρώην βουλευτής και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου έθεσε το θέμα της μείωσης του ΕΦΚΑ για τους επιχειρηματίες, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Παπαδόπουλος έθεσε το θέμα της πεσμένης γέφυρας και της αναγκαιότητας για άμεση επιδιόρθωση της αλλά και το θέμα της Πολεοδομίας Καβάλας η οποία καθυστερεί την έκδοση αδειών με αποτέλεσμα την καθυστέρηση των επενδύσεων στην περιοχή. Από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Δέμπα τέθηκαν τα θέματα της καταπολέμησης του παρεμπορίου αλλά και το πολύ σημαντικό θέμα της σύνδεσης του εμπορικού λιμανιού της πόλης με σιδηροδρομική γραμμή, την μεταφορά του τελωνείου στο εμπορικό λιμάνι αλλά και η σύνδεση της πόλης με το φυσικό αέριο.

Όλα τα παραπάνω θέματα θα μεταφερθούν στον πρωθυπουργό, ο οποίος είναι ήδη ενήμερος για τα περισσότερα από αυτά καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση μαζί του στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, και θα συζητηθούν ώστε να βρεθεί άμεση λύση καθώς όπως τονίσθηκε είναι κρίσιμης σημασίας για την Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα