Η Οδύσσεια μιας ορκωμοσίας και ένα πολιτικό διαζύγιο Τάνια και Ταρασίδη

Και εκεί που διάβαζα χθες τις εφημερίδες της Καβάλας τσούπ πετάχθηκε η δήλωση του Μπάμπη , του Μπάμπη ντε του πρόεδρου της νομαρχιακής της ΝΔ και έλεγε ότι χωράει και άλλες βελτιώσεις το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Φοβερό; Φυσικά γιατί πάντα τις δηλώσεις του Μπάμπη εγώ τις μετράω.
@ Βρε τι γίνεται στην μικρή μας πολιτική σκηνή. Μαθαίνω ότι ο επί 4 χρόνια στενός συνεργάτης της Τάνιας Ελευθεριάδου ο κ. Ταρασίδης αποφάσισε να πάει με τους 11 νέους αριστερούς και να αφήσει το πρώην αφεντικό του στο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη. Τέτοιες πολιτικές αγάπες τελειώνουν άδοξα.
@ Εκτός από του Παπαφιλίππου και τον Μουρτασάγα που έφυγαν από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ και πάνε στη Νέα Αριστερά τελευταία βλέπω ότι ακόμη ο Βασίλης Τραιφόρος κρατάει μια στάση που δεν είναι ούτε με τον Κασσελάκη αλλά ούτε και με τους ένδεκα.
@ Η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου καθημερινά φυλλορροεί και στο τέλος θα μείνει μόνο με αυτούς που έχουν εκλεγεί. Η δυσαρέσκεια είναι διάχυτη και δεν κρύβεται. Τους πήραν χαμπάρι ακόμη και στα μπάρ.
@ Φαίνεται ότι ο γιατρός ο κ. Μήτρας έχει αποφασίσει να ρίξει γέφυρες προς τον Μουριάδη και γι ́ αυτό εκτός από ένα κείμενο ύμνο προς τον δήμαρχο ασχολήθηκε με τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της Κεντρικής Πλατείας. Δεν του αρέσει λοιπόν που στολίζεται παραδοσιακά το μοναδικό κυπαρίσσι και προτείνει κάποιο άλλο δένδρο. Φυσικά δεν την άκουσε αυτή την πρόταση ο δήμαρχος που έστειλε τρεις φορές τον γερανό για να βάλει τα λαμπάκια στο κυπαρίσσι το οποία θα τα ανάψει αύριο.
@ Τελικά λόγω της αποχής των δικηγόρων δεν θα συζητηθεί στο εκλογοδικείο η προσφυγή του κ. Πεφάνη κατά του κ. Τσεκμέζογλου και έτσι δεν θα ορκισθεί κανείς από τους δύο στις 14 Δεκεμβρίου.
@ Αφού πρώτα είχε αποφασίσει ο δήμαρχος μαζί με την κ. Ταβουλτζίδου η ορκωμοσία των νέων δημοτικών συμβούλων να γίνει στις 11 Δεκεμβρίου και η εκδήλωση στο βαπτιστήριον της Αγία Λυδίας, μετά άλλαξαν τόπο και πήγε από την άλλη πλευρά και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του
εκθεσιακού κέντρου της Νέας Καρβάλης. Δεν τους άρεσε ούτε εκεί και τελικά θα γίνει ορκωμοσία των 35 νέων δημοτικών σύμβουλων στις 14 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΙ.
@ Πάντως είναι να μην αποφασίσουν κάτι Μουριάδης και Ταβουλτζίδου δεν το αλλάζουν με τίποτε.
@ Τώρα γιατί δεν ορκίζονται στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης δεν το γνωρίζω.
@ Αυτός που δεν θα ορκιστεί στις 14 Δεκεμβρίου λόγω του,παραπάνω μπερδέματος είναι ο Γιάννης Εριφυλλίδης ο οποίος θα ορκιστεί μια άλλη μέρα όταν γυρίσει από το εξωτερικό στην Καβάλα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα