Ο Καλπακίδης διαμαρτυρόμενος και τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο της Κουντουριώτου που άρχισαν να μαυρίζουν

“Ένας παρατημένος κάμπος που βιάζεται καθημερινά από την ανευθυνότητα κάποιον!
Ένας κάμπος που τον θυμούνται προεκλογικά… και καθημερινά στα καφενεία!
Ένας κάμπος που καταστρέφετε από την αδιαφορία όλων.
Όντως ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο το πότισμα στη Χρυσούπολη με ηλιακή ενέργεια.
Εδώ μπορούν να ποτίζουν χωρίς καν ενέργεια αλλά, από τη μια δεν γίνονται έργα, και από την άλλη πετάνε στα κανάλια τα μπάζα τους η τα κλείνουν για να έχουν πρόσβαση στις ζώνες ασφαλείας και να τις καλλιεργούν.
Τελικά ποίος έχει την ευθύνη αυτός που πετάει το χρυσό η αυτός που τον καταστρέφει? (Ο χρυσός είναι ο κάμπος).
@ Φαίνεται ότι ο Θέμης Καλπακίδης, σήμερα ακόμη δημοτικός σύμβουλος του Παππά, υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τον Μουριάδη, πήρε πολλές προεκλογικές υποσχέσεις για το χάλι που επικρατεί στα τενάγη με τα σκουπίδια που πετάνε όπου βρουν οι συνάδελφοί του αγρότες από τον δήμο
που δεν μπορεί να τα μαζέψει. Εκτός δημοτικού συμβουλίου ο Θέμης άρχισε πάλι να βλέπει τα στραβά της σημερινής διοίκησης.
@ Όποιοι περπατούν καθημερινά τον πεζόδρομο της Κουντουριώτου που παραδόθηκε μετά την παρέμβαση που έγινε από το δήμο διαπιστώνει αυτό που έλεγα από την πρώτη μέρα που είδα να το στρώνουν με λευκό μάρμαρο. Βλέπουν να έχουν μαυρίσει σε πολλά σημεία και ήταν λογικό αφού καθημερινά περπατούν πάνω στα λευκά πλακάκια εκατοντάδες άτομα.
@ Η μελέτη αστόχησε ως προς του υλικό και γι ́ αυτό φταίνε όσοι την ενέκριναν.
@ Τα βράχια ή πατάτες όπως τα λένε στην τεχνική υπηρεσία του δήμου αυτά που βγαίνουν από το βουνό και κρέμονται πάνω από τα σπίτια της ΔΕΠΟΣ είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται λύση αλλά δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα κανένα βήμα. Περιμένουν αυτό το πολύ δύσκολο έργο να το εντάξουν σε κάποιο
πρόγραμμα αλλά το πρόγραμμα ακόμη δεν έχει βρεθεί. Μέχρι να βρεθεί όσων κρέμονται τα βράχια πάνω από τα κεφάλια τους, να κάνουν κάθε μέρα την προσευχή τους μη μετά από καμιά δυνατή νεροποντή βρεθούν πάνω στα σπίτια τους.
@ Ένα ακόμη ατύχημα σημειώθηκε χθες στην ευθεία του παραλιακού δρόμου του Περιγιαλίου. Σε αυτό το δρόμο αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες από αυτοκίνητα και μηχανάκια και ένα λάθος να γίνει βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει για να μη τρέχουν σαν
τρελοί οι οδηγοί αλλά μέχρι σήμερα δεν άκουσα να ασχολείται κανείς με σοβαρότητα ώστε να βρει κάποια λύση. Προφανώς αυτά τα θέμα δεν είναι στις προτεραιότητες ούτε του δήμου αλλά ούτε και της περιφέρειας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα