Η ομολογία του Λουδοβίκου της Καβάλας δεν του «φύλησε το χέρι» ο Μπαντέκας και γι΄ αυτό δεν άλλαξε τις ταμπέλες ο Μουριάδης

@ Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο μου την περασμένη εβδομάδα με το οποίο έλεγα ότι εδώ και ένα χρόνο το ΤΕΙ έχει μετατραπεί σε Διεθνές Πανεπιστήμιο αλλά οι ταμπέλες στους δρόμους που οδηγούν σε αυτό δεν έχουν αλλάξει.
@ Την παράληψη αυτή του δήμου μου την επισήμανε και ο αντιπρύτανης Δημήτρης Μπαντέκας κάτι που έκανε τον Μουριάδη τούρμπο. Σε συνέντευξη που έδωσε ο δήμαρχος σε Καβαλιώτικο κανάλι είπε ότι δεν ήξερε ότι είναι υποχρέωση του δήμου αλλά και ο αντιπρύτανης δεν του πήρε ένα τηλέφωνο να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του προφανώς θα εννοεί πέρσι το Σεπτέμβριο και να του πει και για τις ταμπέλες.
@ Δεν πιστεύω ο Θόδωρος Μουριάδης επειδή δεν του τηλεφώνησε ο Μπαντέκας γι΄ αυτό δεν αντικατέστησε τις παλιές ταμπέλες που έγραφαν ΤΕΙ Καβάλας με τις νέες που πρέπει να γράφουν Διεθνές Πανεπιστήμιο; Αν έτσι είναι τότε ο Μουριάδης στα γεράματα του έχει καβαλήσει το καλάμι και επειδή δεν ξέρει και από ισορροπία να προσέξει μη γκρεμοτσακιστεί πουθενά.
@ Δεν πέρασε ο Μπαντέκας από το δημαρχείο να του υποβάλει τα σέβη του κάτι που δεν έκανε πρώτος ο Μουριάδης που ο διορισμός του αντιπρύτανη είχε προηγηθεί από την εκλογή του δημάρχου και φυσικά δεν του είπε ούτε ένα καλή σταδιοδρομία.
@ Όμως δεν νομίζω ο Μπαντέκας να παρεξηγήθηκε από την παράληψη Μουριάδη όπως ο Λουδοβίκος δήμαρχος.
@ Κατάντια μόνο αυτό έχω να πω.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα