Η “Πατουλίδου” της πολιτικής σκηνής της Καβάλας και ο συμμαθητής του Ντίνου

Ποιον αποκαλούν Πατουλίδου της πολιτικής στην Καβαλιώτικη πολιτική πιάτσα;
@ Κανονικά τον Νοέμβριο θα πρέπει να διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμιά απόφαση κεντρικά ότι θα γίνουν.
@ Πάντως κάποτε θα γίνουν και τότε να δω ποίοι θα συμμετέχουν και ποίοι θα θελήσουν να γίνουν πρόεδροι της ΔΕΕΠ.
@ Τα είπε προχθές ο Κλειτσιώτης και ξεθύμανε. Τώρα και αυτός θα μπει στο καβούκι του και θα των θυμούνται οι Καβαλιώτες για την αρνητική πολιτική παρουσία του.
@ Η όλη πολιτική προσπάθεια του Ντίνου Κλειτσιώτη για να γίνει δήμαρχος ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος ένα λάθος. Λάθος που καθυστέρησε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, λάθος που δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει πάνω από 30 υποστηρικτές, λάθος που πήγε τέλος σε συνεργασίες που ποτέ δεν είχαν αίσιο τέλος.
@ Αυτό που κατάφερε ήταν να διαλύσει το χώρο της ΝΔ να στρέψει την δεύτερη Κυριακή όσους μπορούσε να επηρεάσει προς το ψηφοδέλτιο του Θόδωρου Μουριάδη και προφανώς όλα αυτά και πολλά ακόμη έφεραν την νίκη στον εκ νέου δήμαρχο που απλά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων του.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα