Ποίοι προορίζονται για τις θέσεις του Πεφάνη και του Μουμτσάκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας είχαμε χθες εργαζομένων και των γιατρών του νοσοκομείου Καβάλας στην είσοδο του κτηρίου παρουσία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου, του Ιατρικού Συλλόγου, και του δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη. Αυτό που ζητάνε άμεσα εργαζόμενοι και γιατροί είναι προσλήψεις προσωπικού, γιατί έχει φτάσει πλέον σε σημείο που είναι αδύνατο να διατηρηθεί
αποτελεσματική λειτουργία και ποιότητα των υπηρεσιών. Φυσικά δεν περιμένω να γίνουν θαύματα αλλά έστω για την τιμή των όπλων και μια δίωρη στάση εργασίας ήταν επιβεβλημένη.
@ Με τις φωτογραφίες ο πρόεδρος Χρόνης κάνει έργα έτσι ανέβασε κάποιες από αυτές που έβγαλε από την παρακολούθηση μέσω τηλεδιάσκεψη μιας συζήτησης για το θέμα του έργου σύνδεση του δικτύου ύδρευσης του δημοτικού διαμερίσματος των Φιλίππων και περιχαρείς έγραψε “Τηλεδιάσκεψη με
ΥΜΕΠΕΡΑΑ ΚΑΙ TAP….το έργο υδροδότησης της Δημ. Ενότητας Φιλίππων “τρέχει”με 1000!!! Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον είπαμε.
@ Δεν ξέρω με ποιον εκπρόσωπο του συμμετείχε χθες ο ΤΑΠ αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω αν αυτά τα χρήματα που υποσχέθηκε θα τα δώσει.
@ Και ενώ ο Χρόνης πλέει σε πελάγη ευτυχίας δεν μας λέει τώρα που είναι στα επάνω του με εκείνο τον λογαριασμό της ΔΕΗ που είναι απλήρωτος τι γίνεται; Όχι τίποτε άλλο για να ξέρουμε αν η ΔΕΗ κάνει πλάκα με τα εξώδικα ή πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά.
@ Το σχέδιο που ο πρόεδρος της “Δημωφέλειας” Τάκης Αγγελίδης είχε συζητήσει με επαγγελματίες της Καβάλας για την αξιοποίηση του υπογείου της δημοτικής αγοράς άρχισε να περπατάει. Έμαθα ότι προχθές νοικιάστηκε το πρώτο μαζί από τα παλιά ψαράδικα το οποίο θα μετατραπεί σε μπαρ. Η αρχή έγινε και αν ο συγκεκριμένος χώρος τραβήξει τότε βλέπω να ανοίγουν και άλλα καταστήματα εστίασης και πάει λέγοντας.
@ Προφανώς το φεστιβάλ “Κοσμόπολις” θα συνεχιστεί και ο Άλκης Ζοπόγλου προφανώς θα συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι του καλλιτεχνικού διευθυντή. Δεν προσδοκώ να κάνει τίποτε φοβερά πράγματα ούτε το καλοκαίρι του 2024 και θα είναι μια από τα ίδια.
@ Δεν βλέπω τον Πεφάνη που διασώθηκε τελευταία στιγμή και που θα είναι και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να συνεχίσει να κρατάει τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Αυτόν που φαίνεται να προορίζει ο Μουριάδη για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο δικηγόρος Παναγιώτης Μαμτζαδέλης. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος είναι ο μόνος δικηγόρος που θα έχει στη διάθεση του ο Μουριάδης.
@ Τώρα όσο για τον Απόστολο Μουμτσάκη προβλέπω ότι η γκρίνια του Τσιτσιλικάκη θα τον στείλει πίσω στο σχολείο του να συνεχίσει να διδάσκει. Ίσως να δούμε στη θέση του αντιδημάρχου που κρατούσε ο Μουμτσάκης τον άλλο δάσκαλο τον Χριστόδουλο Μιχαλάκη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα