Η Τσανάκα βράβευσε τον Γιάννικο της ΒΦΛ για την βοήθεια που παρείχε στον δήμο για τον καλλωπισμό του δάσους της Παναγούδας

Στην προγραμματισμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίας Παρασκευής στο δασάκι της Παναγούδας, τιμήθηκε για την προσφορά του ο κ . Αλέξανδρος Γιαννίκος διευθυντής της εταιρίαςP.F.I.C.
Τον κ. Αλέξανδρο Γιαννίκο , ευχαρίστησε και του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα .
Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι η προαναφερθείσα εταιρία διέθεσε δέκα άνδρες από το προσωπικό της για δυο μήνες,για τον καθαρισμό του χώρου αλλά και την συντήρηση και αποκατάσταση των ξύλινων κατασκευών . Επίσης αντικαταστάθηκαν όλοι οι λαμπτήρες έτσι ώστε ο επισκέπτες να μπορούν να κυκλοφορούν σ’ αυτό και κατά τις νυχτερινές ώρες.
Ο κ. Γιαννίκος μετά το πέρας των εργασιών αυτών , παρέδωσε το χώρο στο σύλλογο της Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο ενώ υποσχέθηκε ότι η εταιρία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Κατοίκων της Καβάλας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα