Η ΝΔ και ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζουν την Δήμητρα Τσανάκα… για δήμαρχο Καβάλας

Επιβεβαίωσε την δήλωση στήριξης που ανακοίνωσε ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης στην ίδια την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο, και στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε.
Παράλληλα ο κ. Αυγενάκης κάλεσε όλα τα κομματικά στελέχη του Δήμου Καβάλας να στηρίξουν την επιτυχημένη όπως χαρακτήρισε υποψηφιότητα της κυρίας Τσανάκα και επίσης τόνισε ότι όσοι δεν την στηρίξουν ενδεχόμενα θα έχουν …κομματικές πειθαρχικές κυρώσεις.
Με την ανακοίνωση αυτή και σε αντίθεση με όσα είχε πει προ ημερών ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι οι τοπικές κοινωνίες θα είναι αυτές που θα υποδείξουν την στήριξη σε δημάρχους κυρίως, ο Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και έδωσε το χρίσμα και το δαχτυλίδι της κομματικής υποστήριξης στην δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, η οποία θα κατεβεί στις προσεχείς εκλογές με τη σημαία της ΝΔ!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα