Και ο Πετρόπουλος απέναντι στον Κουφατζή για την προεδρία της ΔΕΕΠ;

Τόσα λεφτά έχουν δοθεί για το Βερούλιο επί δημαρχίας Τσανάκα προκειμένου να το φρεσκάρουν και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταστραφεί ο χλοοτάπητας και γενικά η εικόνα που παρουσιάζει δεν είναι ελκυστική.
@ Δεν προλαβαίνω να γράψω για αυτούς που ενδιαφέρονται να κατεβούν υποψήφιοι πρόεδροι της ΔΕΕΠ και τσούπ πετάγεται και ένα νέο όνομα μπροστά μου. Ξεκίνησα με τον Μπάμπη Κουφατζή εμφανίσθηκε η Στέλλα Παπαδοπούλου που στηρίζει ο Ιορδάνης Παπαντίδης αλλά και η Μαρία Παραντινού του θέλει
να αναμετρηθεί για ακόμη μια φορά με τις εσωκομματικές δυνάμεις. Τώρα μαθαίνω ότι ο Μπάμπης Δράκος έχει δείξει την προτίμηση του στον Πέτρο Πετρόπουλο ο οποίος έχει και τη στήριξη του Νίκου Παναγιωτόπουλου και θα βρεθεί απέναντι στον εκλεκτό του Μακάριου Λαζαρίδη τον Μπάμπη Κουφατζή.
@ Τελικά για ακόμη μια φορά μύλος η ΝΔ και άντε ο Μάκης να βγάλει άκρη. Εκεί που πίστεψε ότι μπορεί με τον Μπάμπη Κουφατζή να ελέγξει το εσωκομματικό παιχνίδι στην ΝΔ ήρθαν πάλι τα πάνω κάτω και το όνειρο του 2028 και αυτό φαίνεται απατηλό.
@ Εχθές κατά ένα περίεργο τρόπο δεν εξέδωσε κάποιο δελτίο τύπου ο Μάκης Παπαδόπουλος. Έτσι έμεινε η Καβαλιώτικη ενημέρωση ορφανή.
@ Στάσιμο παραμένει το έργο στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο κτήριο όπου παλιά στεγαζόταν η “Μητέρα”. Μετά την αποχώρηση των Τούρκων επιχειρηματιών και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της εταιρεία ZARA δεν φαίνεται να προχωράει κάτι εδώ και πολλούς μήνες.
@ Σύμφωνα με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα μέχρι τώρα έχουν ανοίξει στον νομό 1.000 νέες επιχειρήσεις και έχουν κλείσει 700. Το ενδιαφέρον των νέων επιχειρηματιών εστιάζεται στις μικρές ξενοδοχειακές μονάδες και όχι πλέον τόσο πολύ στην εστίαση.
@ Πουλήθηκε σε πλειστηριασμό έναντι 800.000 ευρώ οικόπεδο 2,5 στρεμμάτων με κατοικία στο Παληό πάνω από τον δρόμο που ήταν ιδιοκτησίας Σαμαρά. Ακίνητο το πήρε γνωστός επιχειρηματίας της
Καβάλας.
@ Χθες δεν εκτελέστηκε στην ώρα του το πρωινό δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένο από τον Πρίνο προς την Καβάλα. Αυτή η ασυνέπεια δημιουργεί προβλήματα σε αυτούς που θέλουν να περάσουν από την Καβάλα στην Θάσο.
@ Χθες μούλεγε ακροατής του ραδιοφωνικού σταθμού “Seven New 94,4” ότι ναυτιλιακή εταιρεία της Θάσου σκέφτεται να αγοράσει αν δεν το έχει κάνει ήδη ένα πλοίο 67 ετών για να το βάλει το καλοκαίρι στην γραμμή Κεραμωτής- Λιμένα. Αναρωτήθηκα αν επιτρέπεται να βρίσκεται στη θάλασσα ένα πλοίο τόσων χρόνων.
@ Τελικά το έργο της πλατεία 28ης Οκτωβρίου ή όπως έχει επικρατήσει να την λέμε πλατεία Καπνεργάτη προχωρά βάση της μελέτης; Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχουν πέσει κάποια υλικά που δεν βοηθούν στο να φεύγουν τα νερά.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα