Ψιτ, ο ΣΥΡΙΖΑ της Καβάλας ανασυγκροτείται και η Τάνια απέχει από τα σόσιαλ μίντια

Την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ την άφησαν πάλι τα μέλη του κόμματος στα χέρια του Μορφίδη και του Εμμανουηλίδη. Φαίνεται κάποιοι άλλοι που κελαηδάνε και θέλουν ρόλους απλά έχουν βραχνιάσει και δεν ακούγονται.
@ Δεν έχω νέα από την Τάνια που μετά που την άφησε ο στενός συνεργάτης της επί μια τετραετία Ταρασίδης διαπιστώνω ότι έχει εξαφανισθεί και από τα σόσιαλ μίντια αλλά και από την πολιτική πιάτσα. Φυσικά παραμένει στο κόμμα με αρχηγό τον Κασσελάκη.
@ Η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ της Καβάλα ζωήρεψε και είπε να βγει από το καβούκι της και να πάει να συναντήσει τους Εκαβίτες για να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που έχουν.
@ Φαίνεται ότι στην Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα δεν τον έχουν τον Μουριάδης στην λίστα με τους δικούς τους δημάρχους και γι ́ αυτό δεν τον κάλεσαν στη συνάντηση που είχε προχθές ο Ανδρουλάκης με τους δημάρχους που στηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ. Τελικά τον Μουριάδη τον έχουν παραχωρήσει στην ΝΔ;
@ Σύντομα, δεν ξέρω όμως πόσο σύντομα θα γίνει ένας απολογισμός όπως μου είπε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας για τα οφέλη που είχε η Καβάλα από τα κρουαζιερόπλοια.
Προφανώς θα γίνει και μια αναφορά στα χρήματα που άφησαν στην αγορά πέρα από ποια χώρα μας ήρθαν και φυσικά τι είδαν όσο βρισκόταν στον τόπο μας.
@ Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το επιμελητήριο αναφέρει “ Συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα που αφορούν τη προώθηση του τουρισμού στην περιοχής μας και τέθηκαν προτάσεις προώθησης της κρουαζιέρας και των τουριστικών διαδρομών στην πόλη της καβάλας, διερευνήθηκε η δυνατότητα αεροπορικής σύνδεσης με εταιρείες low cost, δίνοντας έμφαση στη σύνδεση με την Αθήνα καθώς και συγκεκριμένες χώρες, όπως η Πολωνία, και τέλος συζητήθηκε η δυνατότητα εκπαίδευσης και
κατάρτισης των καταστηματαρχών με στόχο τη καλύτερη και ποιοτικότερη αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Το Επιμελητήριο Καβάλας θα συνεχίσει την ουσιαστική συνεργασία με τους φορείς της Καβάλας με συνέπεια και διεκδικητικότητα, προκειμένου να προωθηθούν τα αιτήματα του επιχειρείν της περιοχής μας”.
@ Ο Μάρκος Δέμπας θεωρεί ότι η επένδυση της αλκοόλης θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τη νέα χρονιά αφού έχει βρεί το οικόπεδο στην βιομηχανική περιοχή και το οποίο έχει αγοραστεί.
@ Με εκείνη την μελέτη που είχε υποσχεθεί ο Μουριάδης στον Αυγενάκη ως υφυπουργό αθλητισμού για το σκέπαστρο στην κεντρική κερκίδα του “Ανθή Καραγιάννη” τι έχει γίνει; Προφανώς δεν έχει γίνει τίποτε και ούτε πρόκειται ποτέ οι φίλαθλοι να δουν το συγκεκριμένο έργο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα