Κατόπιν ενεργειών του Μάκη έκλεισε μαι τρύπα στο Παληό από την ΔΕΥΑΚ!

Για μια φορά ακόμη υπήρξε βλάβη σε αγωγό νερού στο Παληό και φυσικά υπήρξαν διαμαρτυρίες και από τον Μάκη Παπαδόπουλο κάτοικο βεβαίως, βεβαίως του Παληού λαο έκανε μια ανάρτηση αναφέροντας το πρόβλημα. Η ΔΕΥΑΚ μετά από 2 μέρες ανταποκρίθηκε και φυσικά εισέπραξε τα δημόσια συγχαρητήρια από το συνεταιράκι του Μουριάδη.
@ Ο Παπαδόπουλος μάλιστα έγραψε “Θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΕΥΑΚ για την ανταπόκριση στην ανάρτησή μου σχετικά με τη βλάβη – διαρροή στο Παληό (στο ύψος του “Αμερικάνου”). Σήμερα το πρωί η βλάβη διορθώθηκε και η διαρροή σταμάτησε. Αναμένουμε τώρα την έγκαιρη και σωστή αποκατάσταση του δρόμου, ώστε να κλείσει η τρύπα και να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα”.
@ Φυσικά ακόμη και ο δικός του υποψήφιος Λάκη Καιτατζής του την έπεσε για τα συγχαρήκια που έδωσε προς την ΔΕΥΑΚ “Για τα αυτονόητα θα τους πούμε και ευχαριστώ? Έπρεπε να είχαν φτιάξει την βλάβη πριν γίνει ανάρτηση.(Σμαρώ Ασβεστοπούλου). Αυτό όμως σε ξεχωρίζει από όλους τους άλλους η ευγενική ψυχή σου…”. Και λίγη θολότητα δεν βλάπτει.
@ Για πολλοστή φορά χθες η περιοχή της ΔΕΠΟΣ είχε διακοπή νερού. Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης συνοικίας έχουν συνηθίσει πλέον να τους κόβουν το νερό μέρα παραμέρα και έχουν σταματήσει και να διαμαρτύρονται. Απλά έχουν μάθει να κρατάνε στο σπίτι τους μερικά μπουκάλια νερό για να έχουν τουλάχιστον να πίνουν.
@ Ο δήμος Αλεξανδρούπολης κατάφερε να ιδρύσει δημοτικό λιμενικό γραφείο κάτι που εδώ και 4 χρόνια δεν μπόρεσε να κάνει η δήμος Καβάλας. Για να μην αδικώ όμως τον Μουριάδη μπόρεσε και στο επίσημο σάιτ του δήμου να έχει προβλέψει μια εφαρμογή που όμως δεν δουλεύει γιατί δεν υπάρχει αυτό το γραφείο.
@ Διάβασα μια ανάρτηση της Στέλλας Αργυρίου που τον τελευταίο καιρό την έχασα πολιτικά και ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μουριάδη. Συγκεκριμένα έγραψε “Δεν μου αρέσουν οι αποτιμήσεις, μου αρέσουν όμως τα ευχαριστώ.
Αυτά τα τρία χρόνια, ως άμισθη σύμβουλος, με τη βοήθεια σας, βάλαμε ένα λιθαράκι στο να δείξουμε πως όταν έχουμε ο ένας τον άλλο, έχουμε τα πάντα.
Οι κύκλοι όμως είναι για να κλείνουν κι αυτός κλείνει με αγάπη, σεβασμό και αλληλεγγύη.
Όπως λέμε και με την κόρη μου κάθε φορά που δίνεις είναι Χριστούγεννα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ με την ελπίδα πως θα μας δίνονται πάντα ευκαιρίες να δείχνουμε αυτό για το οποίο έχουμε έρθει στον κόσμο”.
@ Ευτυχώς που έκανε την παρακάτω διευκρίνηση και πήγε η καρδιά μου στην θέση της γιατί χωρίς Στέλλα το επόμενο δημοτικό συμβουλίου δεν θα είχε καμιά χάρη. “Διευκρίνηση: Πλέον θα είμαι δημοτική σύμβουλος. Η ανακοίνωση είχε επετειακό χαρακτήρα, πως κλείνει αυτός ο κύκλος και ανοίγει ένας νέος με την βοήθεια σας”.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα